Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Oni Klajn


Baš lipo da si došla Sarah be, rekla je Kate, otkad je ova Korona niko nan ne dolazi, a i pola mista se sakriva od Mate poštarovog, upisa se u Radničku frontu, pa priti po mistu da će nacijonalizirat apartmane, i manta s onin bocama, baš lipo da si mu ih opandrčila.

Je uvik mi je gušt doć, samo ne mogu puno Ostat rekla je Sarah be, moran tražit cigu, a moran se i Vratit na blog, reka mi je Gazda da nikad neću bit legenda ako buden mantala okolo, začas će me zaboravit.

A šta ja znan mogla bi nekad i dizajn prominit, moraš ić u korak s vrimenon, reka je Zdene, mogla si metit gitaru od tog cige i pršut kako izranja iz morske pine.

Jebate Zdene, reka je Špiro, kaki su ti to gej momenti sa morskon pinon, koji su ono tamo redikuli?

Koji jebate di ih vidiš?

Oni dva u majicama sa slikon Tonija Cetinskog ?

A oni, reka je Zdene ono ti je vrhunski analitičar Mile, on radi knauf kod Mate pitiesijovca, a oni drugi je biće manit ka i on.

A zašto nosu felge od auta na glavi.

Zato da in oni Bill Gates šta je izumislija kompjutor ne pročita misli i ne javi onom Elonu šta ima raketu, da ih ne otmu i ne odvedu vanzemaljcin, koji bi se na njima seksuValno iživljavali.

Al nisu tribali metit aluminijsku foliju?

Nije bilo za kupit u dućanu pa su metili aluminijske felge.

Ajme Sarah šta ti je smišan ovi smart, Špiro moga si i ti meni kupit vakoga, rekla je Ines.

Je samo bi nan to falilo, reka je Zdene, i vako niko ne smi odat po mistu od onoga manitog Mate.

Sarah znaš šta ima novo u mistu.

Ajme ne znan.

Ima novi svećenik, moderni, tira one zle duhove, da znaš kako je istira zlo iz apotekarice, derala se toliko da je mali Dena šta ga je Zdene zaposlija priko čovika na naplatne kućice čuja kako stenje, možda bi moga i tebi pomoć.

Šta bi meni pomaga, nema u meni zli duhova.

Je biće si se ti iz čista mira onesvistila kad si se povatala s cigom, mora tu bit nešto, i apotekarica je imala niski tlak, nije se mogla dignit do podne, rekla je Ines.

Onda bi moga i iz precjednika istirat to nešto ni on se ne diže do podne, reka je Zdene.

Kakva ti je to maska Sarah, reka je Špiro, neka Vlaška, oš kupit iman ti ja lakosta, doće bagana, oni klajn, i dijor maske, Čovik je nabavija direktno iz Londona, moreš uzet jedno sto komada pa prodat gori u Zagreb, pedest euri komad, mukte, moš platit kad prodaš a ako bude tribalo još mogu te spojit sa čovikon.

Jebate jesi ti manit, rekla je Sarah be, neće niko u Zagrebu Dat pedest euri za masku.

Jeben vas take škrte, reka je Zdene, zato svi i biže od vas, zato je i cigo uteka

Post je objavljen 12.12.2020. u 20:52 sati.