Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

15 GODINA NA BLOGU!

Na današnji dan prije 15 godina 17.12.2005.g. napisala sam svoj prvi post. Bio je veoma kratak i nisam ni u snu pomislila da ću dogurati sve do 2020.-e. Nadam se da ću ipak još malo ostati tu...na nečiju sreću ali i na nečiju žalost.

Pauzirala sam zbog tragedije u obitelji (i to na isti datum samo 2014.g.) cca 2 godine koje su povukle za sobom i druge nepremostive probleme ali onda sam se pak vratila. Uglavnom, mnogi su me divno dočekali pa čak i oni s kojima se prije nisam družila jer ih prije nije ni bilo.



Zaključci mog bivstvovanja na blogu:


Stekla sam mnogo virtualnih prijatelja, shvatila da iskrenost, poštenje i pravednost nisu baš poželjne osobine, bar za neke, te da stvaraju užasnu glavobolju i mučninu.

Blog mi je omogućio da imam svoj intiman kutak u kojem mogu biti JA. Naučila sam puno o informatici , prije toga znala sam samo ono najosnovnije. Na žalost, ove godine sam shvatila da to nekome ne paše i zamjeraju mi moje interesiranje na tom području.

Ono najbitnije ostavila sam za kraj. Na blogu sam upoznala blogera Morskog i rodila se ljubav...iskrena i lijepa koja traje i dan danas. Čak se ubrajamo među PRVE BLOGERE KOJI SU SE VJENČALI NA BLOGU (neformalno)! Čak smo imali kumu, kuma, matičara i djeveruše.
Uredništvo bloga nije odmah reagiralo tek nakon nekoliko dana tj. nakon objavljivanja priče u medijima (novine i TV).


Nekako si mislim da neće reagirati ni sada, ne vole me a zbog čega, tko će znati? A možda je 15 godina na blogu malo za njih hehehe.



Eto, to bi bio jedan kratak presjek svega onoga što mi se dogodilo na blogu. Kao što i sami možete zaključiti bilo je daleko više pozitivnih događaja nego onih negativnih.

Dakle, lako za one negativne bitno da ima i pozitivnih, a to što sreća i tuga često koračaju zajedno, ruku pod ruku, zna se...to je sastavni dio života.

Post je objavljen 17.12.2020. u 16:32 sati.