Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Čitaj knjigu

Ne znam da li ste upoznati, netko sigurno jest, drugi nije, jedan knjižni blog koji se zove Čitaj knjigu, a vodi ga Alis Marić. Alis je dugo radila u državnom, pa privatnom sektoru, pa je odlučila konačno otvoriti nešto svoje - a to je bila upravo stranica za knjigoljupce, gdje stavlja recenzije i preporuke za knjige. I jako je to lijepo išlo, postala je influencerica - kako se to popularno kaže - odnosno utjecajka.:)))))
Sve se događa na Facebooku. I jednoga dana Alis oduči najprije podijeliti svoja razmišljanja o tome kako bi bilo dobro da u Americi na izborima pobijedi Trumpović:((((. Avaj! Nedugo nakon toga, jedna strašna greška. Naime, Alis je odlučila podijeliti s drugima da ona za vrijeme Covida 19 eto ne može nositi masku, ne može disati. I da se vozila u jednom taksiju, gdje je taksist nosio masku - ali ona nije. :((((( Naravno, dodala je kako je bilo zapravo zabavno gledati i slušati strah taksiste, koji je zamolio da ipak stavi masku jer on ima obitelj kod kuće, koju ne bi htio ugroziti. Nije ga poslušala, i čak se "pohvalila" da ju je odveo do odredišta. Kao da je uživala u njegovom strahu!:(((( Jako loš PR. Ljudi su "prepoznali" situaciju kao naopaku po nju, i počeli je masovno "odpračivati" na Faceu. A to je posao od kojeg žena živi. I HenaCom više ne želi suradnju sa njom. A suradnja znači da Ti plate preporuke svojih izdanja, i da još sve knjige dobiješ - badave. :((((O.k.Ispričavala se poslije žena sve u šesnaest - ali - džaba vam novci, moji sinovci, džaba vam bilo dobre volje...:(((((( Eh! Da li joj je to trebalo? Ja sam se zgrozila njenim objavama, a rado sam čitala njene preporuke - nekada se složila, nekada ne.:(((((
Želim reći - nikada ne znaš koga ćeš povrijediti, ne možeš baš sve što Ti padne na pamet pisati, ne govorim o autocenzuri - ali ipak - postoji način da nekako ljepše upakiraš ono što zastupaš, neke svoje stavove.
Kada sam stavila prvi i zadnji put nećaka na Face, a htjela sam se samo pohvaliti kao ponosna teta, sestra je rekla - ovo Ti je prvi i zadnji put! I ima pravo! Tko smo mi da stavljamo druge na blog, Face ili što već koristimo od društvenih mreža - a nismo mi. Nemamo to pravo. Potvrdila sam to stotinu puta na blogu - gdje se jedva dočeka da se informacija izvitoperi, izokrene, upotrijebi protiv Tebe...:(((((( I tada sam shvatila da ću pisati - ali samo osobno o meni. I stavljati samo i isključivo moje fotografije, eventualno Goldie. A svi ostali - biti će sačuvani i pošteđeni stavljanja na mreže.
Što vi o ovome kažete? Što bi rekli Alis? Voli vas L+B+G
Ps: jako sam sretna, jer sam dobila jako dobre vijesti o zdravlju moje najdraže mame!!!! Huraaa! Ljub, L+B+G

Post je objavljen 09.12.2020. u 17:08 sati.