Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

savjeti

jeste li vi kad od nekoga tražili savijet po nekom pitanju? ako jeste onda bi bilo interesantno čut kako je to ispalo? mislim, jeste se zajebali ili obradovali? ja osobno nikad nisan pošluša šta mi je neko savjetova iz dva razloga: ka prvo; taj koji me savjetuje nije ja, a ka drugo; i sam znan pogriješiti.
e ali šta kad morate odlučivat o večin sudbinama nego šta su to naši mali životi?! recimo, ako napravite neku lošu procjenu zbog toga šta ste poslušali loš savijet i ostali bez desetijada eura onda ste upropastili samo svoje bližnje, ali ako pritom morate mislit i o recimo pet radnika koji za vas rade onda niste samo upropastili njih nego i njihove obitelji pa broj eksponencijalno raste, iato ka šta raste i zaraza koronon.

s druge pak strane poznato je da znanstvenici pojma nemaju, jer da šta znaju nebi in tribalo dvadeset godina, pa i više, za utvrdit jeli maslo štetno za organizam ili nije, ili recimo npr. jaja. onda opet u tom krugu znanstvenika dolazi do velikih prijepora u teorijama, pa jednom capak kaže da maske ničemu ne služe, odnosno da i tribaju nosit zaraženi kako bi se drugi držali dalje od njih, a poslin govori da maske tribaju nisit svi iako nije nikakvi problem ako ste bili u kontaktu sa zaraženim kraće od14:59 minuta bez obzira jeste li nosili masku ili niste.

zato je moje mišljeeeenjnjeeee da je premijer donio dobru odluku i uklonio znanstvenike iz savjeta za borbu protiv korone, jer šta oni znaju o ekonomiji, koliki su izdaci za zdravstvo, nezaposlene, mirovine, gubici proračuna zbog lockdowna, itd. a ne da oni, znanstvenici, preko medija bruse svoj ego. šta se oni imaju koji kurac tu nešto eksponirat po medijima kad se zna koga se ima slušat i ko je glavna faca.

Post je objavljen 08.12.2020. u 11:53 sati.