Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Barka koja ima dušu

Prošle sam godine pisao kako je sin produžio drvenu barku. Prije dvadesetak godina našu je staru barku koju smo sagradili 1965 kompletno obnovio tako da je od stare barke ostala samo kobilica. Prije desetak je godina krenuo dalje u radove da bi poboljšao plovne karakteristike i učinio barku kakvu je želio imati. A prije dvije godine produžio je barku tako da je jednostavno odrezao zadnji dio, produžio kobilicu i proširio barku.
Taj sam post nedavno obrisao kada je Burza Nautike počela u nastavcima pisati (br. 229, 230, 231)o svemu što je napravio. U najnovijem broju krasan je tekst testiranja barke i tekst o završetku radova na produženju.

Umjesto puno riječi navesti ću završetak teksta o testiranju:
"Drvena barka je poput djevojke! Ako ju svaki dan posjećuješ, obasipaš je pažnjom ona će te obdariti ljepotom i takvim osjećajima koji se ne mogu opisati riječima ... Isto tako ako je zanemariš ... avaj ... ne kaže se bez vraga _Čuvaj se gnjeva prezrene žene! -a ja bih dodao: i zanemarene drvene barke!
Tomislavova barka jedan je od onih primjera u kojima ova veza savršeno funkcionira, i ne zna se tko više sjaji; Barka ljepotom ili njen vlasnik ponosom. I jedno i drugo je potpuno zasluženo."

Prve su dvije fotke iz članka o testiranju barke, a ostale članci o radovima.


Drvena barka


Drvena barka


Kako produžiti drvenu barku


Kako produžiti drvenu barku


Kako produžiti drvenu barku


Za vidjeti slike u pravoj veličini, klikom na sliku ulazite u moju galeriju gdje ih uvčavate opet klikom na sliku.




Post je objavljen 03.12.2020. u 12:59 sati.