Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Zimska seoba

Zahladilo je i došlo je vrijeme preseliti se iz velike u moju malu sobicu, moj mali Raj. Sobica 2,20x2,80 ima sve što mi je potrebno. Slatka mala sobica za čije mi je grijanje i za najhladnije zime dovoljan mali kalorifer koji ju brzo zagrije, bez potrebe da ga stavljam na maksimum iako je sobica na sjevernoj strani izložena buri i zimi.

Sve sam sredio po sistemu sam svoj majstor i tako maksimalno iskoristio prostor. Čak sam i krevet preuredio tako da sam izvadio iz njega sve opruge i kerefeke i umjesto toga ubacio madrac. Tako sam dobio odličan krevet na kome se možemo oboje stisnuti jedno uz drugo, a sa kojega mogu gledati teve dok odmaram.




Kada već spominjem krevet, zašto ne spomenuti i kako sam sredio kauč u velikoj sobi za koji je netko pitao Dragu na kakvom smo krevetu radili one stvari.
Solidan stari kauč kojem su već opruge izlazile dao mi je ideju da ga preuredim. Isto sam iz njega izvadio stari tapicirung. Nakon toga izradio sam dodatnu kutiju kojom sam proširio kauč, a u njoj dobio mjesto za spremanje sezonske odjeće. Na taj sam način napravio veliki krevet na kome se može uživati do mile volje. Zatim sam preko svega stavio veliku odličnu spužvu i sada imamo krevet kakav sigurno u trgovini ne bih našao, čvrst, stabilan, ne škripi i bude potrajao još godinama.








Post je objavljen 01.12.2020. u 21:19 sati.