Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/herctennis

Marketing

2020: (35+) vs (-35) 7/2

Prema najavi, u subotu, 28.11, odigran je tradicionalni revijalni susret između ekipa (35+) i (-35). Susret se igrao na terenima TC Mostar s početkom u 10 h. Budući da je bio sunčan i lijep dan svi mečevi su se igrali na vanjskim terenima. Nakon ugodnog ćaskanja uz kavu, susret su u 10. 30 (h) pojedinačnim mečevima otvorili, četvrta i šesta ˝ploča˝ po ekipi: Dado Jarak (ČP) vs Krešo Crnogorac (PO), te Boris Medak (MO) vs Ante Petrićušić (PO). Obadva meča su bila neizvjesna te je u oba odlučivao meč tie-break. Medak je, nakon velike borbe i nekolike spašene meč lopte u tie breaku (gubio 9/5), ipak uspio savladati ˝žilavog˝ Petrićušića sa konačnih 6/3,3/6,18/16, dok je u drugom meč tie- breaku Jarak nešto lakše svladao Crnogorca 6/3,4/6,10/2. Nakon prve serije mečeva Posušaci ostaju "kratkih rukava", a ˝stariji˝ stvaraju početnu prednost 2-0.
Drugi krug single mečeva su igrali druga i peta ploča po ekipama: Dubravko Šimunović (MO) vs Tomi Mikulić (GR), prvi od plejade Milukića u ekipi ˝mlađih˝, te Mirko Rogić (MO) vs Branimir Mikulić alias Branac (ŠB). U drugoj seriji Dubi, nakon što je poveo sa 3/0, gubi prvi set u meču protiv Tomija, ali ipak u drugom setu uspijeva nadoknaditi zaostatak i riješiti meč u tie breaku, ukupnim rezultatom 3/6,6/1,10/3. Međutim, nadu mlađima vraća Branac, koji dobiva Rogića 6/3,6/2 pa je tako ukupna prednost zadržana na strani (35+) od 3-1. Da li je u pitanju odlučujuća prednost, šuškalo se....?!
U trećoj seriji single mečeva sastale su se prve i treće ploče po ekipama: Igor Musa (MO) vs Ivan Čolak alias (Čoke, Junior..) (ŠB) te Jerko Sentić (NE) vs Rudi Mikulić (GR). I opet, kao u prethodnoj seriji, preokret. Čoke vodi 4/2 u prvom setu i kad se očekivalo da će možda iznenaditi starog lisca Musu, potonji preokreće rezultat u svoju korist i ne ostavlja protivniku više niti gema do kraja meča 6/4,6/0. U zadnjem single meču Sentić je rutinirano porazio Rudija rezultatom 6/2,6/3, te tako donio svojoj ekipi odlučujuću prednost nakon pojedinačnih mečeva od 5-1.

Nakon sto je ekipa 35+ osigurala pobjedu, mečevi parova su bili lišeni rezultatskog naboja. Kapetani ekipa nominirali su igrače za parove u obje ekipe i bez obzira što nisu odlučivali o konačnom ishodu, prikazani su neizvjesni i kvalitetni mečevi. U prvom meču parova, par Jarak/Medak svladao je par Mikulić R/Mikulić B 6/4,2/6,11/9, dok su u drugom meču parova Mikulić T/Crnogorac svladali par Šimunović/Rogić 4/6,7/6,11/9.
U posljednjem meču parova, sastali su se Musa/Sentić vs Čolak/Petrićušić, gdje je iskusniji par znalački priveo meč kraju s 6/2,6/4. Na kraju zaslužena pobjeda ekipe (35+) od 7/2, slavlje...zajebancija...materijal za čitavu godinu...
Čestitke Igoru, Sentiću, Jaraku, Medaku i Brancu, koji su za svoje ekipe osigurali po dvije pobjede. Bravo za sve koji su se odazvali i sudjelovali. Na ovaj način zadržana je lijepa tradicija međusobnog "obračuna" na kraju godine i zaokružena još jedna sezona HT Toura.

Post je objavljen 30.11.2020. u 14:53 sati.