Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/luki2

Marketing

Mini bor



Nekako, sve je ove godine smanjeno, umanjeno, zabranjeno, restriktivno....Odlučila sam da za ove blagdane takav bude i bor - mini bor.....I mini ukrasi.....Mali bor (50 cm u visini) praktičan je i iglice, jer su prave, borove iglice, samo u mini izdanju, lakše će se čistiti, a na kraju je važno da se borić može nakon nekog vremena presaditi i imati ga i nakon razdoblja blagdana. Navodno raste 10 cm godišnje.

Kao malena, voljela sam ogromni bor, koji je zaokupio cijelu sobu i nekako je preuzeo; meni se to jako sviđalo. Posebno pokloni, koji su lijepo zapakirani čekali da ih otvorim. Ove godine biti će poklona, i sa moje i od strane meni dragih ljudova - i jako se veselim. Veličina nije bitna za radost!;))))

Sjećam se, takav je običaj bio, da su moji pred svaki Božić nabavljali šarana - ali, avaj - živoga...:(((((( Plivao je u kadi.....Voljela sam ga gledati kako pliva, ali sam uvijek odlazila vani iz kuće kada je trebao primiti "posljednju pomast"...:(((( Jednostavno, nisam to mogla gledati. Ali - voljela sam ga jesti uz krumpir salatu...:((((

Ove godine ću za moga dragoga pripremiti medvjeđe šapice, koje pamtim iz bakinih vremena - a koji su prefini! Svi ih volimo!!!! Cijela kuža zamiriše. Tako će za ovaj Božić mirisati bor i kolači, a riblja juha i šaran će pričekati da prođe ovo moronsko, ružno vrijeme.

Vlasnici životinjica, jeste li znali da je popularna Božićna zvijezda jako otrovna za životinjice, ako dođu u dodir s njom?! Odustala sam zbog Goldie od Zvijezde davnih dana - zapravo od dana kada je Goldie imala nekoliko mjeseci, i nekako se uspjela dočepati listića zvijezde....Skoro mi je uginula...:(((( Nema šanse od tada da ikako i išta riskiram.

Kako će biti kod vas?! Ljub, L+B+G

Post je objavljen 27.11.2020. u 22:20 sati.