Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bellistra

Marketing

Čemu maska kad si sam...

... u autu?
OK, maska je propisana., kažu oni koji znaju.. Ali, brate mili dođe mi da riknem od smija kad vidim likove da se u autu voze sami, a brnjica na nosu!!
Mislim da se i čukci smiju.
Hajd još bi i kužio da se čovjek vozi po gradu pa ima npr. nekoliko postaja di mora stati u kratkim relacijama.. .. neznam, tipa da mora u apoteku, pa za sto metara u trgovinu, pa opet malo dalje se vozika do pekare..i sl., . te da ju svako malo ne stavlja i skida neg ju drži.. Ok!..
Al, kad vidim na otvorenoj cesti.. Ko jučer pičim za Opatiju a na ipsilonu.. (to je inače naziv poluaotoputa koji će se jednom valjda zvati autoput..kad spoji Rijeku i Pulu via tunel Učka.. . Za one koji možda neznaju)
... dakle, tip u autu sam, sa brnjicom na nosu..!
Valjda čovjek uživa u vlastitom izdahu.. il je marnuo desetku ćevapa sa lukom pa uživa, onako mazohistički.. Dakako nije i jedini kojeg sam vidio...
Vidim tako nekoliko gospođa za volanom.. A brnja na nosu.
Možda ne žele kontaminirat unutrašnjost vozila, za druge evv. suputnike koji budu sjeli u vozilo.?
Mislim da će jednog dana kad (ako?) ova nova (ne) normalnost prođe, psihići imati materijala za proučavanje, a i druge (medicinske) struke, visavis tih (prisilnih) nošenja maski.. bojim se da će se i neke nove boleštine razvit zbog tog j**** rekvizita...
Tko preživi, pričat će...
Dotad,... živi i zdravi bili..


Post je objavljen 19.11.2020. u 20:09 sati.