Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/najljepsezelje

Marketing

izolacija

Kad si od četvrtka u izolaciji i cili tvoj razred onda radiš online. Srića već smo se upoznali i znamo kako dišemo, a imali su i prije izolacije jedan kvizić online koji su riješili na mobitelima roditelja (viber je zakon).

Radna atmosfera u kući je nesnošljiva ako samo drnda viber i ako se nema šta radit. Pa san odlučila da budem humanitarka i da lipo sve slobodno vrime koje bi inače provela šlisajući po trgovinama, šetajući i vozikajući se,odradim za potrebe tombole u našoj školi za projekt Škole za Afriku.

Šeširiće i jastučiće od lavande već ste vidjeli, no evo vam ih opet. Tek sam počela. Bit će toga vagon, a možda i dva. Do ponediljka je još ihu huuuuuu.

Ja san fala bogu 6. dan ok, valjda ću i bit nadalje.




Robu za kartonski krug zaklamati.







Gornji i donji dio spojiti silikonskim pištoljem.








Jučer san pala u očaj kad san skužila da veliki dio crne vreće triba očistit lavandu od grančica. Godinama to radimo s dicon pomalo, grančicu po grančicu. U očaju kad san se vidila kako do Nove godine ne finin, sine mi ideja, zgnječit u vrećici.

Di mi je prije pamet bila, ne znan.




Učas posla.

I šećer na kraju. Radila san je 2 dana, naravno s pauzama za sušenje glitera. Puno sati rada, al mi nije ža ni da san je radila još dulje. Nadan se da će mu se svidjeti.



Jedva finila ovaj post. Stalno griješin. Slike s mobitela se obrću naopačke. Triba i snimit s drugin imenon.

Eto. Pozdrav svima iz izolacije. Policjoti nas prate samo da znate. I neka.


Post je objavljen 17.11.2020. u 21:21 sati.