Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Ninđa kornjače

Ovaj mjesec će vjerojatno od korone ili s koronom kako vam drago umrijeti tisuću ljudi, ako nešto poduzmemo idući će ih umrijeti isto toliko, a ako ne poduzmemo vjerojatno tri četiri tisuće.

Za očekivati bi bilo da čak i idioti koji su laprdali o izmišljenom virusu i slobodi paradiranja bez maske, shvate da su idioti.
Na žalost to se neće dogoditi, jer likovi koji usljed nekog oblika šizofrenije od kojeg boluju razvijaju kojekakve paranoje, ne mogu ni kurca shvatit, samo će se neko vrime skupa s retardima koji su pušili njihove priče, pravit mrtvi, neko vrime da bi se opet nekad javili s nekom od brojnih urota koje kolaju među tim maloumnicima.

Za očekivat bi bilo da su imalo normalni osjete sram zbog idiotarija koje su sve ovo vrijeme valjali, ali to bi značilo da su normalni, a nisu, stvarno nisu.

Sami po sebi oni nisu problem, ni njihovo laprdanje, ni Lumeni i gluperde, koji puše te priče.

Problem je ukoliko ti idioti imaju djecu, neko bi trebao poduzeti nešto da se od tih psihičkih bolesnika zaštite djeca, jer ko zna što još tako bešćutni likovi koji nemaju elementarnog poštovanja prema činjenici da ljudi umiru, mogu uraditi,’a i sama činjenica da takvi bolesnici odgajaju djecu koja po defaultu vjeruju roditeljima, je izuzetno zabrinjavajuća i toksična.

To nas dovodi na temu tolerancije i njenih granica, trebamo li biti tolerantni, prema takvim idiotima,’onima koji štuju masovne ubojice, onima koji bacaju cvijeće po tenkovima, onima koji smatraju da je u redu prekinuti bilo koji život, onima koji žene ne smatraju jednako vrijednima, i onima koji misle da muškarac može postati žena ako to jako želi.

Trebamo li biti tolerantni prema psihičkim bolesnicima ili ih trebamo liječiti.

Nije li možda tolerancija naš izgovor za ne prljati ruke.

Možemo li na blogu uopće raspravljati o toleranciji kad o istoj najviše laprdaju kojekakvi pacijenti i najgluplji među nama, oni skloni maltretiranju drugih, brojači ostavljenih komentara u anketama, nevine žrtve fotografkinja amaterki, išćerivači alchajmera, simpatizeri masovnih ubojica, zagovaratelji prekidanja života, i muškarci koji misle da mogu postat žene, ili ninđa kornjače, samo ako to jako žele.


Post je objavljen 17.11.2020. u 06:52 sati.