Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Mama ne vidim nebo

Moja dva omiljena dezertera, prajmminister i precjednik se natežu oko toga ko će ić a ko neće ić u Vukovar na godišnjicu pada grada.

Evidentno je iz toga koliki su to narcisoidni kreteni, umisto da se sakriju doma i ovih dana u godini zajedno sa svima ostalima koji su mogli branit domovinu nisu to uradili, bez nailon kese na glavi ne izlaze od doma, njih dvojica laprdaju.

Idioti.

Ne znam jeste li znali, da su Srbi i Jugosloveni u Vukovaru ubili 86, slovima osamdeset šestero djece.

Sigurno niste znali da je 54, slovima pedesetčetvero od te djece bilo mlađe od 10 godina.

Vjerojatno niste upućeni u to, jer bi inače kad nas kolega Pale sam na svijetu na svom blogu podsjeti na tu i ostalu ubijenu djecu, iskazali sućut ili bilo kakvu drugu emociju.



Na slici je mural s likom Franje Matijevića, dječaka ubijenog u Vukovaru koji kažu za vrijeme svog kratkog nasilno zločinački prekinutog života nije propuštao utakmice Hajduka.

Na muralu su i imena sve djece ubijene u Vukovaru.

Eto huligani usljed prevelike masivne zauzetosti naših Junoša, mačevanjem mlohavim spolovilima na brvnu, na svoj način čuvaju uspomenu i paze da se ne zaboravi.

Jednom kad ovu zemlju budu vodili časni ljudi, uradit ćemo nešto da ostane trajno sjećanje na njih 86 slovima osamdeset šestoro, koji nikome ali baš nikome ništa nisu skrivili.

Do tada sve ostaje na huliganima.

Post je objavljen 15.11.2020. u 11:21 sati.