Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mikitarije

Marketing

Bjanko popis

Nakon današnjeg brzinskog subotnjeg ručka odlučili smo skoknuti do Lidla.
Trebamo li baš nešto hitno - ne trebamo, ali eto, jedu nam se rezanci s makom, a maka nema, pravili bi možda neke kiflice sa sezamom, a sezama nema. Što smo stavili na popis - mak, sezam i neke sendvičaste narezotine za popudbinu u kasnim večernjim satima.
U ovom našem Lidlu subotom oko 16.30 nema neke gužve pa smo mogli u miru razgledati. Zelena belarom kava je na akciji (i to neko xxl pakiranje) pa ubacismo dvije, mandarine izgledaju odlično (izabrasmo kilu i pol), haringe u umaku od kopra (mljac, daj dvije), brašno od 5 kg isto na akciji (ubacismo 2 pakiranja) i tako nekako redom vanilin šećer, prašak za pecivo, instant digo kvasac, ulje, konzervicu dvije za Lunu, griz, luk srebrnac...
Sjetili smo se i maka i sezama, ali mak je rasprodan jer je na akciji, a sezama rijetko kad i ima u Lidlu.
Dakle, otišli smo po tri stvari, a kupili samo jednu s popisa. Razmišljam da ubuduće idem s bjanko popisom pa kad nađem nešto zgodno, lijepo si to upišem na popis i stavim kvačicu i tako ću imati stopostonu učinkovitost u kupovini stvari koje su na popisu.

1. današnji uobičajeni (premda kraći) popis za kupovinu2. nakon potrage za onim po što smo došli (ne djeluje nimalo učinkovito)


3. svašta nešta sam tu naknadno mogla upisati, ali oni minusi mi smetaju


4. idealan popis - upišeš naknadno i sve ispunjeno :-)


Post je objavljen 14.11.2020. u 17:11 sati.