Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Uzgoj privida



Jučer mi je taj dan, ne znam kako se zvanično zove, osvježio tjedan. Neradan dan i to baš kad imam najviše nastave, to se rijetko događa. Danas novi rekord novoboljelih u Rijeci, mi smo eto na modelu B pa danas radimo od kuće, problem je eto na povratku taj "bus uzbrdo", nisam više u kondiciji kao što je bilo prije corone, da bih i na posao i s posla išao pješice.
Čitam na jednom njemačkom portalu zanimljiv podatak, do prije negdje godinu i pol dana je prosjek kvocijenta inteligencije kod stanovništva u razvijenim europskim državama konstantno rastao, sad non stop pada. Ništa me ne čudi, već više godina je svijet sve gluplji, imate reprezantivne primjerke i na našem blogu. Po prvi put valjda sam pozdravio i jednu policijsku akciju, ovu u Berlinu s vodenim topovima s toplom vodom, da se prosvjednici bez maski ne prehlade.
Nisam optimist, sve će biti gore, naravno mi stariji smo najizloženiji, svaki tjedan bar jedan razred ide u samoizolaciju, u drugim školama koje su u A modelu, svaki dan uživo nastava, je čujem puno gore.
Najvažnije je održati privid normalnosti.

Post je objavljen 19.11.2020. u 12:26 sati.