Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/duhek

Marketing

Zagrebački duhek - kolekcija jesen/zima 2020. :-)

Dragi naši,
kako smo već zagazili duboko u jesen i sag od otpalog lišća, koristimo večernje trenutke predaha od šetnji i predstavljamo vam neke nove njuškice koje smo imali velihu čast i zadovoljstvo upoznati tijekom listopada i studenog. S nama je Emi, predivna crna mješankica iz azila, spašena doslovno s ruba smrti zbog vrlo uznapredovalog stadija piroplazmoze, zatim, stafordica Nord koju svakodnevno posjećujemo u njenom domu, šećemo i socijaliziramo, a vrtiću su nam i nove bebe pudle, bichonica i jedna preslatka pomeranka!
U tijeku nam je i upis u školicu za pse, pa sve informacije, kao i uvijek do sada, možete dobiti na mail ivana@duhek.com ili na broj moba 091/7334 456 - Ivana

A u slučaju da ste po prvi puta na našim stranicama, evo i par informacija o uslugama koje, uz standardni cjelodnevni boravak pasa s noćenjem (odnosno, višednevno čuvanje pasa u slučaju vašeg izbivanja), još nudimo!

Ukoliko brinete da je Vaš pas zbog poslovnih ili privatnih obveza možda previše sam kod kuće, šetnju prepustite nama! :-)
Dolazimo po psa u Vaš dom u dogovoreno vrijeme, šaljemo Vam foto ili video zapise iz šetnje, te ga sretog vraćamo doma! Po povratku ćemo se pobrinuti da Vaš ljubima ima sve što treba - dovoljno hrane i vode te prema potrebi uključiti klimu ili grijanje, isl.
Jedna od usluga koje nudimo jest i obilazak psa na određenoj terapiji, obilazak pasa nakon operacije, kao i pratnja psa k veterinaru.
A u slučaju da ste novi vlasnik ili jednostavno želite naučiti psa hodu na lajni, ponašanju u određenom okruženju, socijalizirati ga s drugim psima od rane dobi - obratite nam se s povjerenjem i dođite u našu Školicu za gradske njuške!


Nord na šetnji i socijalizaciji

Ako ste oduvijek željeli psa no ne želite da prve dane u novom domu provodi sam, zaposleni ste, no ne biste željeli da Vaš pas zbog toga trpi - na pravom ste mjestu!
Vrtić za pse naš je dnevni servis koji uključuje smještaj, šetnje, skrb, njegu i socijalizaciju štenaca, mladih pasa, kao i odraslih pasa na dnevnom čuvanju! Dnevni boravak moguće je dogovoriti u trajanju od 3 - 10 sati dnevno, na mjesečnoj, tjednoj ili dnevnoj bazi!



No, naši klijenti nisu samo psi i mace, kao generalno najpristupačnije životinjice, u što se možete uvjeriti i iz priloženih fotografija, ali sa svima se vrlo brzo sprijateljimo, volimo ih i - ono najbitnije! - oni vole nas! <3



Post je objavljen 08.11.2020. u 21:16 sati.