Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sakurra

Marketing

Molim jedan savjet

Živim u jednoj velikoj zgradi a iznad mene stanuje jedna žena od cca 80 godina koja slabo čuje pa navine TV ili radio toliko glasno da kad bi gledali isti program, moj bih TV mogla slobodno do kraja stišati.

Još je podnošljivo donekle kad sam u kuhinji, slušam svoj TV, kuham, spremam i razgovaram s ukućanima a njen TV tada niti ne čujem. Međutim, problem nastaje čim dođem u svoju spavaču sobu koja se nalazi ispod njene u kojoj ona gleda TV.

Čak ni to ne bi bio problem da povremeno pojača preko dana ali ona rano ustaje, pusti TV do kraja (do daske) a tada ja poludim, blago rečeno. Isto se događa kad je vrijeme za spavanje.

Jednom sam pokucala na njena vrata s namjerom da s njom lijepo popričam o tome međutim, čim je mene ugledala napala me sa štapom i počela urlikati na sav glas. Došao je predsjednik zgrade i nastojao ju je smiriti i objasniti da se ne može tako ponašati, te da postoji određeni red u zgradi kojeg bi se trebala držati.



Mislite da je pomoglo? Ako ste pomislili pozitivno onda ste se jako prevarili. Na žalost, i dalje trpimo njen teror a meni jedino preostaje da je ponekad nazovem i zamolim da malo stiša TV. Nekad to učini a ponekad samo poklopi i nastavi dalje s decibelama.

Čak sam razmišljala da joj kupim neke udobne slušalice, objasnim kako da ih koristi pa da bude vuk sit i koza cijela hehehehe...ali nekako mi se čini da na to ne bi pristala. Što da radim ljudi???????????? Pomooooozite!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 07.11.2020. u 22:46 sati.