Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Zauvijek mladi

Kad vako malo bolje pogledam, mislim da mi od netalentiranih pjesnika, više na kurac idu ovi/ove protiv kojih se urotio cijeli svijet.

Vidiš lipo neko piše, i misliš si evo mlado čeljade koje u procesu odrastanja traži svoje mjesto u svijetu.

Svi smo fala Bogu prošli te radosti formiranja vlastite osobnosti, niko nije priskočio te teenagerske godine, a neki su ka moja prijateljica Sarah be što se nekih segmenata tiče, recimo zaljubljivanja tiče još ostali tamo, pa se zateleba ka konfuzna šiparica iako bi se odavno već tribala zaljubljivati ka zrela žena koja zna šta Oće i ne gubi vrime na pizdarije.

I onda shvatiš da ta nježna bića koja niko ne razumi, čije potrebe za individuValnosti svi žele pogazit, i čija samosvojnost je uvik latentno ugrožena imaju skoro pedeset godina.

U stvari to nisu nikakve žrtve nesmiljene okoline nego razmažena derišta koja odbijaju odrasti, konji i kobile, koji nisu u stanju preuzet odgovornost za vlastite postupke, nego stalno traže potvrdu koja izostaje, pa onda oni kmeče.

Draga braćo i sestre, ako imate više od dvadeset pet godina, a bauljate okolo po svitu, i kmečite jer mama, tata, šef, svekrva, prijateljica, država, grad ili selo, nemaju razumijevanja za vaše posebnosti, pa ste došli tražit razumijevanje od imaginarnih likova na blogu, vi stvarno imate problem.

Međutoa problem ne proizlazi iz nerazumijevanja okoline, nego iz šupljine u vašim glavama, Ako imate dvadeset šest godina, a niko vas ne razumi, vi ste ti koji ste u kurcu, jer normalnog dvadesetšestogodišnjaka boli kurac šta ko o bilo čemu misli, normalan dvadesetšestogodišnjak je u stanju odgovarat za posljedice svojih djela i ne traži odobravanje za ista.

Dakle vi koji ste na pragu pedesetih a niko vas ne razumi, ste debelo u kurcu, dođite sebi, ovaj svijet je bremenit stvarnim problemima, stvarnih ljudi koji ih ničim nisu prouzročili a moraju se nosit s njima, pa vaše neshvaćeno kmečanje djeluje pomalo nadrealno i jako iritantno.

Post je objavljen 05.11.2020. u 07:17 sati.