Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nalicje

Marketing

Ravnoteža

U momentima kada sam ja potpuno ok, mogu napraviti sve što naumim. Međutim problem s ostavljanjem cigareta ovih dana je što ja stvarno nisam onako kako bih trebala biti. Covid, rastanak s dugogodišnjim partnerom i još mnogo drugih stvari (kao i ovo toplo vrijeme) imaju za posljedicu da se ja doista borim za svaki dan i svaki sat da ne puknem...
Na poslu dobro funkcioniram i dobro je da ima dosta posla. Za španjolski koji učim već osam mjeseci svaki dan imam koncentracije. Imam puno planova, ali finacijska sredstva su limitirana. Moj je nećak na Erasmusu pa i njemu šaljem nešto novčića. Trebam završiti i kuhinju, a već se kuju planovi za dalje uređivanje kuće. Trebam nešto napraviti i s tatinom kućom. Trebam naučiti tekst za novi komad koji ćemo uskoro igrati (tome se najviše veselim).

Puno trebam, ali zapravo svi su oni želim. Ja od srca želim to sve napraviti i želim ljubav. To od svega najviše želim. Svaki dan stavljam ogrlicu od bijelog zlata a srčekom koju mi je darovao bivši partner s nadom da će se s nekom magijom on vratiti i reći...volim te najviše na svijetu i bez tebe ne mogu. Što vrijeme više prolazi ...nade je sve manje... ali ipak.
I kad molim, a molim svaki dan molim se za ljubav, vjeru i nadu. Nekako u dubini duše znam da će moje molitve biti uslišane. Kada,... e to zaista ne znam, ali nekako je sve u mom životu izašlo na dobro.

Tipkamo se.

Post je objavljen 05.11.2020. u 04:54 sati.