Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Istina ili izazov.

Sigurno ste primjetili kako se nerijetko moj lik i djelo uzalud spominju, šta je nedopustivo i grijeh, po anketama, drugim blogovima, u raspravama u kojima ne sudjelujem, i ko zna di sve ne.

Isto tako ste primjetili da ti besprizorni likovi koji moj lik i djelo uzalud spominju, su uglavnom osobe koje eto iako ja nisam slova napisao, točno znaju što ja mislim i što bi rekao, pa onda polemiziraju s tim mojim nikad izgovorenim tezama, i tako u nedogled.

Jel tako da to baš i nije normalno.

Sigurno ste primjetili da više ne koristim termin osobe smanjene inteligencije, saslušavši dobronamjerne savjete, i neke prigovore od stručnih osoba na pogrešne kvalifikacije, odlučio sam ih zvat Lumeni.

Osim Lumena i drugi se iznerviraju zbog nekih mojih stavova, a sigurno ste primjetili da se ja ne uzbuđujem i ne nerviram zbog bilo čijih stavova.

U stvari ja se uopće ne nerviram.

Meni je recimo zgodno da ja mogu iznosit svoje stavove, i isto tako podržavam svakoga od vas da iznosi svoje stavove, budite hrabri recite sve što mislite.

Ja stvarno ne očekujem da vi promijenite vaše stavove, ja samo mislim da je zgodno da ja imam pravo reći što mislim o njima, kao što podržavam i vas da budete hrabri i kažete što mislite o bilo čijim stavovima.

I u konačnici ne moramo se oko ničega složiti, možemo misliti i govoriti što god hoćemo, jedino što moramo je poštivati ono što odluči većina, jer to se zove demokracija, najsavršeniji mehanizam funkcioniranja društva, do sada smišljen.

Evo ja sam recimo spreman poštivati sve odluke donesene većinom glasova, bez obzira sviđale mi se ili ne.

A vi kako vi stojite s tim.

Mislite li vi da ste uvijek u pravu, jeste li spremni poštivat volju većine, mislite li da se konflikti trebaju rješavat demokratski, ili ste idioti skloni nasilju.

Mrzite li one koji misle drugačije.

Družite li se samo s istomišljenicima.

Jeste li spremni razmjenjivat komentare s dokazanim idiotima samo zato jer ne podnose nekoga kao i vi.

Ako vas događaji demantiraju, ustrajete li u ponavljanju gluposti koje lupetate, samo da ne bi priznali da ste pogriješili

Post je objavljen 02.11.2020. u 19:40 sati.