Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sportska-cakulona

Marketing

Svestrani Leo Bogdanović, malonogometaš i vaterpolist

Do sada ste zasigurno puno puta čuli kako su neki poznati sportaši u djetinjstvu trenirali npr. rukomet, da bi kasnije ostvarili karijeru u nekom sasvim drugom sportu. Također, vjerujem da ste čuli i da netko paralelno igra vrlo bliska sporta, kao npr. nogomet i futsal. No, jeste li ikada čuli da netko istodobno nastupa u dva potpuno različita sporta? Upravo takav je Leo Bogdanović, mladi Dubrovčanin koji istovremeno gradi karijeru u futsalu i vaterpolu.

Leo je dokapetan momčadi Bellevue Croduxa, koja je u posljednje tri godine čak dva puta bila na tronu hrvatske 1.B lige. Ombli se priključio netom prije početka sezone 2019./2020., koja je za Omblu bila prva povijesna u drugoligaškom društvu. No, to mu nije bio prvi dodir sa futsalom. Naime, prije dolaska u Omblu neko je vrijeme nastupao za Dubu Konavosku, dubrovačkog županijskog ligaša, koji je jednu sezonu čak proveo i u 2.HMNL Jug. Unatoč transferu u Omblu, Leo nije odustao od vaterpola te ga i dalje aktivno igra, i to vrlo dobro. Neizostavan je „kotačić“ Bellevue Croduxa, a jednako dobro se snalazi i na malonogometnom terenu. Leo je vrlo brzo postao jedan od najvažnijih igrača Dubrovčana, te je Ombla u njemu dobila veliko pojačanje.

Ovaj dečko je svima pokazao da se uz trud, rad, te odličnu organizaciju vremena, sve može postići, te bi njegov primjer trebali slijediti svi mladi sportaši koji u sličnoj situaciji, a u nedoumici su. Iako je život između bazena i parketa zahtjevan i iscrpljujući, Leo je dokazao da uz volju i htjenje, te naravno veliku ljubav prema sportu, ništa nije nemoguće.

Post je objavljen 01.11.2020. u 12:32 sati.