Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/udrugakineziologarijeke

Marketing

PRIJEDLOZI ZA DODJELU PRIZNANJA KINEZIOLOZIMA HRVATSKE ZA 2020.GODINU

Poštovani,

želimo Vas obavijestiti da će Hrvatski kineziološki savez i ove godine, sukladno čl. 55. Statuta HKS-a i odredbama Pravilnika o dodjeli priznanja kineziolozima Hrvatske održati svečanu dodjelu priznanja zaslužnim kineziolozima.
Priznanja se dodjeljuju kineziolozima i Udrugama kineziologa. Priznanja se mogu dodijeliti i drugim osobama i institucijama, koji zaslužuju javno priznanje.

Priznanja se mogu dodijeliti za dugogodišnji rad i trajan doprinos razvoju tjelesne i zdravstvene kulture u cijelosti; za posebna ostvarenja u znanstveno istraživačkom radu i trajan doprinos razvoju znanstvene misli i znanstvenim osnovama kineziologije; za dugogodišnji stručni rad i trajan doprinos razvoju i afirmacijama Hrvatskog kineziološkog saveza.

Priznanja koje se dodjeljuju su sljedeća:
I. Povelja za životno djelo „ZASLUŽNI KINEZIOLOG“ i novčana nagrada koju za svaku godinu utvrđuje Upravni odbor, godišnje se može dodijeliti najviše tri priznanja ( minimum 30 godina radnog staža na poslovima na kojima se ostvaruju uvjeti za stjecanje priznanja) ; te tijekom radnog vijeka dodijeljeno jedno od priznanja Hrvatskog kineziološkog saveza – diploma ili zahvalnica
II. Zahvalnica za uspješan dugogodišnji rad, a godišnje se može dodijeliti najviše sedam nagrada (minimalno 20 godina staža)
III. Priznanje za uspješan rad, a godišnje se može dodijeliti najviše deset nagrada (minimalno 10 godina staža)


Priznanja se dodjeljuju na osnovu prijedloga: Udruga kineziologa, pojedinaca i Upravnog odbora Hrvatskog kineziološkog saveza. Svi predlagači moraju osigurati prethodnu suglasnost Udruge u kojoj kandidat djeluje

Prijedlog priznanja mora se dostaviti u pisanom obliku i sadržavati sljedeće:
a) životopis (obvezno navesti godine radnog staža)
b) mišljenje Udruge kineziologa (o radnim, stručnim i moralnim karakteristikama kandidata)
c) mišljenje Zajednica športskih udruga

Prijedlozi se upućuju Upravnom odboru, a konačnu odluku, temeljem prijedloga Povjerenstva, donosi Upravni odbor.

Prijedlozi za dodjelu priznanja zaprimat će se na adresu: Hrvatski kineziološki savez – Upravni odbor, Zagreb, Horvaćanski zavoj 15 i to najkasnije do 20.studenog 2020. godine. Molimo sve predlagače da dostave sve potrebne podatke o kandidatima odnosno kontakt osobe s adresama i broj telefona, te e-pošte radi lakše komunikacije.

Nakon donošenja odluke o dodjeli priznanja ista će biti objavljena na internetskoj stranici Hrvatskog kineziološkog saveza (www.hrks.hr), a svim predlagačima i nagrađenima biti će upućene pisane obavijesti.

O mjestu i načinu svečane dodjela priznanja zaslužnim kineziolozima Hrvatske, bit ćete pravovremeno obaviješteni.


Molim Vas da prijedlog za kandidata za kojeg smatrate da je zaslužio jednu od nagrada Hrvatskog kineziološkog saveza pošaljete najkasnije do 2. studenoga 2020. na e-mail Udruge kineziologa Rijeka (udrugakineziologarijeka@gmail.com). Komisija za odabir mora dobiti životopis predloženog kandidata člana Udruge kineziologa Rijeka najkasnije do 2. studenoga 2020. do 12:00 sati te će na osnovu Pravilnika o dodjeli priznanja kineziolozima Republike Hrvatske odabrati kandidate za priznanja.




Post je objavljen 26.10.2020. u 09:01 sati.