Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

odmak

nije me bilo neko vrime i neki su se već počeli pitat di san, da mi se nije šta dogodilio, jel me opet strefija infarkt,... i tako to. ne nije mi se ništa dogodilo, al za infarkt ne mogu garantirat, bra san masline.

no da bi neki mogli razumit šta to znači brat masline sa kupuson onda sebi moraju pridočit da dvista kila maslina šest ljudi bere tri dana, zašto? zato šta su to ekološki ubrane masline, svaka boba rukon otrgnuta, a stablo pošteđeno stresa od naglog gubitka ploda, jer dogodine opet triba rodit. dakle, masline se beru od 10:00 do 14:00 ostatak dana se jede i pije, ujutro kava, popodne bržole, kiseli kupus, fažol, pivo, vino, ko šta voli, sutra ispočetka. i mogu van reč da radne snage ne nedostaje tako da mi nije jasno šta se ovi naši poslodavci bune kako nemogu nač radnu snagu?!

eni vej, tija san reč da van to branje nosi mnoge benefite, jebate riči, a! osim žderanja i lokanja, ka npr. omogućuje van, dok berete masline of kors, slobodu misli, pa van onda krozglavu prolazi sve ono šta nemorete uočit dok ste skoncentrirani na ono šta gledate i sluštate. eto npr. situacija sa koronon je izmakla kontroli kako u svitu tako i kodnas iako ima onih koji kažu da je sve to pičkin dim i urota masona, onda se sumanuti čin poremečene osobe proglašava terorističkim napadom, nebi da smo mi neki faktor u svjetskoj politici, ali kako sebi treba dat na važnosti i odmaknit misli od korone, onda su se pricidnik i prajmer počeli pripetavat oko toga ko je veča faca, pa ka da ni to nije bilo dosta nego je još i papa franjo mora dolit ulje na vatru u ovoj užarenoj situaciji, ja kad dolijen ulje na bržole obično sve izgore, po pitanju istospolnih zajednica di su naši vrli filozofi branili pravo na opredjeljenje i obitelj. ma šta god ko mislija o tome meni je to neprirodno. isto ka šta mi je neprirodno da kobasica more bit od soje, a jebate nemore i gotovo, ili da ćeš se sa vibratoron bolje pojebat nego sa originalom, moš mislit!

dakle, kad sve to sagledaš sa odmakon dok bereš masline nemožeš a da ne zaključiš kako sintagma 'kruha i igara' ima svoje uvaženo mjesto u povijesti civilizacije samo šta je danas kruha sve manje a igara sve više pa se bojin da akteri ne zamijene uloge.

Post je objavljen 25.10.2020. u 06:47 sati.