Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nachtfresser

Marketing

Nekad i sad



Pisao sam već o ovoj temi, isticao da mi je najbolje vrijeme bilo za stipendije u crnom DDR-u, dva su bila argumenta protiv, ostalo propagandne gluposti ispranih mozgova, jedan je da sam bio mlad, što bi moglo i proći, drugi je da su mladi bježali s Istoka na Zapad, a ne obrnuto što je isto istina. I meni je u socijalizmu smetalo sivilo fasada, a u DDR-u dodatno nemogućnost putovanja kamo želiš, te nedostatak južnog voća. U bivšoj državi je tu još bio par nepar benzin i naravno, nedostatak kalodonta i kave.
Što se nacionalista i komunista tiče imao sam drukčije mišljenje i od pokojnog oca, strane su mi obje strane, s tim da od prvih od pojedinaca priznajem Koču Popovića, od drugih Vladu Gotovca, ona godine kad se drugi kandidirao za predsjednika, zbilja je bio ispit koliko je inteligentnih ljudi ovdje, tu se nisam slagao s Budenom i drugim ikonama ljevice...
Kiši, vrijeme je za nepopularan post, 5600. ovdje, prije par godina sam još napisao , kako će završiti to sustavno ispiranje mozgova, i eto, završilo je, odnosno nije, Imamo primjer Mađarske i Poljske, može i gore, tekst zbog tolikog pisanja sad ne mogu naći. I završit ću podrškom koju već imam na fejs Julii Schram, 34 godine, kandidatkinji za predsjedništvo sve jače njemačke stranke die Linke, naša generacija je svoje zasrala, slažem se s komentarima prethodno posta.

Post je objavljen 24.10.2020. u 13:47 sati.