Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

KORONA VIRUSOM VODI SE SPECIJALNI RAT PROTIV HRVATSKE!




HRVATSKA U SLUŽBI NEČIJE POLITIKE!

U tekstu ću govoriti o činjenicama i pretpostavkama!

Što se to događa s virusom korene? Nije li virus korone zapravo sredstvo specijalnog rata protiv Hrvatske, ali i cijele Europe? Podaci govore da je korona virus na ljestvici smrtnog ishoda postao Peti po broju umrlih osoba od te bolesti u Europi iako se virus u Europi pojavio tek početkom ove godine. Od početka listopada korona virus se širi iznimno velikom dinamikom. Podaci za Hrvatsku to potvrđuju na način da je, činjenica je, 21. listopada u Zagrebu bilo 337 pozitivnih osoba na virus pri testiranju, a u Hrvatskoj 1 424 osoba ukupno, te 11 umrlih osoba. Samo 24 sata kasnije 22. listopada u Hrvatskoj je uzimanjem brisa otkriveno 1563 slučaja zaraze koronom, 13 osoba je umrlo, dok je u Zagrebu brojka nozaraženih udvostručena – na 705 osoba. Virus se nekontrolirano širi i mnogi novozaraženi izjavljuju da neznaju gdje su se zarazili. U Hrvatskoj je od korone virusa umrlo oko 400 osoba. Najmlađa osoba imala je 33 godine.
U Europi situacija nije ništa bolja: u Nizozemskoj je 21. 10 bilo 8. 800 novozaraženih , u Italiji 15.000, u Francuskoj i Velikoj Britaniji po 20.000 osoba, u Sloveniji 1.503 osobe ( koja ima manje od dva milijuna stanovnika), ali u Srbiji samo 512 novozaraženih. Situacija nije eskalirala samo u Zagrebu i samo u Hrvatskoj, već u cijeloj Europi!



Prema fotografiji koju sam snimila, svjetlo s nekog letećeg objekta i bijeli tragovi,bili su vrlo nisko. Fotka: Margareta Zouhar Zec


ODAKLE MOJA PRETPOSTAVKA O SPECIJALNOM RATU KORONA VIRUSOM?

Moja pretpostavka dolazi iz činjenice viđenog i snimljenog. Dana 2. listopada 2020. nakon 22 sata
bez ikakvog sitraživanja, već u ulici na području Maksimira kojom sam se vraćala do stana, izašavši iz autobusa, uočila sam jako svjetlo na nebu ispred sebe ugledavši tzv. chemtrailse, točnije dva bijela traga od aviona koji su se širili ostavljajući izmaglicu, I svjetlo između njih. O tome sam
odmah pisala na ovom blogu 2.listopada 2020. Malim digitalnim Canon fotoaparatom koji nosim u torbici, snimila sam fotografiju. Taj me događaj i fotografija navodi na zaključak da su bijeli tragovi nešto sadržavali u sebi, nešto što je bilo namijenjeno stanovnicima grada Zagreba. Vrijeme je pokazalo da je broj novozareženih osoba od korone počeo rasti u Zagrebu, gdje je naseljenost najgušća, ali i u cijeloj Hrvatskoj, što samo znaći da avion ili avioni koji su ostavljali tragove chemtrailse nisu nadlijetali samo Zagreb, već cijeli hrvatski teritorij, isključujući Istru.Tko živi u Istri od stranaca u nekoj kupljenoj nekretnini, a da je poznat u političkom svijetu? Istra gotovo da nema, ili ima od dana do dana po nekoliko zaraženih osoba koji pretežno nisu iz Istre. I dok je tijekom ljeta – posebno srpnja i kolovoza u svih 20 županija u Hrvatskoj bilo zaraženo između sto i dvjesto osoba, broj oboljelih je u mjesecu listopadu naglo počeo rasti. Stanovništvo Hrvatske se nakon godišnjih odmora vratilo redovnim poslovima, počela je i nova školska godina, a broj oboljelih od korona virusa nezaustavljivo prilikom testiranja rase. Navela sam ngore posljednje brojke, a prethoni rast bio je dinamikom: 7.10. -363 novozaražena, a u Zagrebu 91 osoba. Zatim 11.10. 508 zaraženih - 14.10. – 748 zaraženih u RH, 15.10. – 793 novozaražene osobe, 16.10. – 1 131 novozaražena osoba od toga 231 osoba u Zagrebu . Kemija iz aviona, koja je po svemu sudeći k o r o n a v i r u s raspršuje se po vrtovima, vićnjacima, balkonima, rublju koje se suši, prijevoznim sredstvima itd.itd. dolazi upotrebom u organizam osoba što se otkriva na testiranju briseva, a povrh svega širi se zrakom. Iritantno je neprestano prozivanje građana Hrvatske na pridržavanje epidemioloških mjera, kada građani u toj prljavoj priči interesa imaju najmanje udjela. Zdrastveni sustav je pred kolapsom. Ekonomija i zapošljavanje održava se umjetnim financijskim potporama Vlade RH.
Bez sumnje moje viđenje- prilikom snimke,- bijelih kemijskih tragova aviona potpuno je sigurno, nije bilo jedino prelijetanje aviona koji su u službi specijalnog rata nečije politike. No ta politika nije politika nekoga od Europskih zemalja, jer zemlje EU u istoj su situaciji sa korona virusom kao i Hrvatska. Ali je vrlo moguće da je Hrvatska kao i Europa žrtva američkih i ruskih interesa, dok će te dvije sile raditi račune s isklamskim svijetom koji traže novi prostor za život pod suncem.Kina je ekonomska velesila, ali u specijalnim ratovima američki institut Fort Detrick prema onome što se do sada zna nije prevaziđen.
No čiji i koji zrakoplovi ulaze I mogu ući u hrvatski zračni proctor, a da ne budu pod sumnjom na specijalni rat. Ili specijalni rat od strane Vlade, ministarstva obrane RH i ostalih još nije prepoznat .I ne postoji nikakva sumnja. Ili se radi o avionima kojima nikakva dozvola letenja I prelijetanja nije potrebna!
Margareta Zouhar Zec







Post je objavljen 22.10.2020. u 12:41 sati.