Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Gucci - NeGucci

Čitam danas da je modna kuća Gucci počela prodavat poderane najlonke, i to za - pazi sad - hiljadu kuna po paru.

Pa jebote mogla sam ostavljat sve one hulahopke šta su se samo malo načele, razderat ih naskroz pa il osobno nosit il prodavat po hiljadu kuna. Ma nek idu u pol cijene, nek idu za petsto jer nemrem zapakirat da izgleda ko Gucci, pa ko ono ispod ruke nek idu u pola cijene. Zadnji put kad sam krčila po ormaru ako nisam bacila deset pari e pa nisam ni manje, znači barem pet hiljada kuna sam ja bacila u kantu za smeće, ne znajuć da masno mogu unovčit sve te minijaturne proderotine samo ako ih proširim.
I ne znam kak to onda funkcionira, kad obuješ te takve poderane najlonke? Pojaviš se negdje u suknji i u čarapama koje izgledaju ko da te trgo čopor lavova koji su sedam dana bili na voćnom jogurtu, i šta onda dok sjedaš odma kažeš - eto sam obula Gucci najlonke i platila sam ih hiljadu kuna. Za nevjerne Tome poneseš i ambalažu da pokažeš da su ti noge od vrhova prstiju pa do prek kukova u Gucciju. I to u razderotinama. Tu ne da nema dena, jebeš dene, tu riskiraš reumu i išijas i da ti neko sažaljiv ponudi da ti kupi dva para najlonki jer te nemre gledat sa čarapama koje ko da su već preživjele kuvanje pisanica za Uskrs il vezanje paradajza ( žene će već znat o čemu pričam ).
A ja cijeli život jel se malo odšica čarapa - skidaj i bacaj, ružno za vidjet. Nema mi goreg nego kad ih idem oblačit pa zapnem i razdrapaju se u milisekundi. Kadli Gucci, ko modna kuća prokušanih vrlina, pakira i prodaje naglorazderane najlonke i to za koju lovu? Baš me zanima hoće li novi fensišmensi naglorazderani trend prihvatit sve ove instagramuše i posvuduše, jer čim je Gucci to mora bit dobro, jebeš desetak rupa vidljivih po nogama ako je Gucci u pitanju.

Obzirom da nisam ni instagramuša ni posvuduša, a iznimno sam alergična na puknute najlonke, ne preostaje mi ništa drugo nego sa žaljenjem ustvrdit da Gucci neće ić na moje noge. Osim estetskih, nameću se i financijsko-konstruktivni razlozi; ako već ničim izazvana nađem hiljadu kuna viška, možda nađem i neki puno bolji razlog za potrošit ih od kupovanja čarapa koje izgledaju ko da sam ih poskidala sa kolaca oko moje paradajz terase.

( prva fotka - Gucci, druga fotka - NeGucci )








Post je objavljen 21.10.2020. u 22:11 sati.