Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Kad on razgazi cipele...

Šta sam ja ono neki dan pričala, o rojal hajnes kojoj neko ima razgazit cipele i kukala da kad bi meni neko razgazio moje crvene cipele na petu koje me satraše?

Našla ja rješenje. Šta će meni cipele razgazivat neko žensko; poslaću ja njih čovjeku koji nosi štikle ko japanke. Navodno u ormaru nema nižih potpetica od deset centimetara. Ove moje spomenute mu neće bit problem, mislim da imaju osam. On je Amerikanac, trenutno živi i radi u Njemačkoj, po struci robotski inženjer i ide na poso isključivo u štiklama i uskim suknjama. Kaže da se oduvijek divio ženama koje nose potpetice i uske suknje jer izgledaju moćno. Pa je odlučio divljenje pretočit u svoj stil oblačenja. Žena mu često daje preporuke šta bi obuko, a kćer mu i posudi neke štikletine koje mu se svide. Ne voli haljine nosit, samo suknje. Kaže da mu žene od trideset do četrdeset uglavnom daju komplimente, a muškarci više ispituju, sad šta ispituju nije reko.
I šta ću se više sekirat i posrtat u svojim crvenim cipelama ko ranjeni jelen, pa liječit krvave žuljeve tjedan dana? Poslaću ja njemu svoje Doroti crvene cipele nek ih dobro razgazi pa nek mi ih vrati; kad čovjek voli nek ih malo pronosa, nošene su svega dvaput i to na promocijama.

Pa kad se vrate razgažene...ajme gušta. Imam hodat ko Hajdi Klum po pisti. ( Apropo hodanja, imate na 24 sata i video pa pogledajte; hoda čovjek u štiklama ne ko Hajdi Klum nego ko Hajdi Klum i Naomi Kempbel skupa. )

( photo by Novi.ba, htjela sam eto baš fotku u crvenim šuzama )



Post je objavljen 19.10.2020. u 20:04 sati.