Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inspirationsart

Marketing

Sudjelovanje na Susretu hrvatskog duhovnoga književnoga stvaralaštva "Stjepan Kranjčić"

E-mailom smo dobili povratne informacije o sudjelovanju na ovom zanimljivom i cjenjenom najtečaju.
Nakon malo sudjelovanja, pa ne sudjelovanja, pa i to da sam ove godine poslala zadnji dan, gotovo i zadnji sat jer je nestalo interneta i doista sam mislila da neću više sudjelovati niti u jednom natječaju, ipak sam odlučila posalati. Jučer sam otvorila e-mail i pronašla ove riječi.
Što reći? Zanima me kako drugi pišu na ovu tematiku i kako ju provode u svom životu.
Pismo je u nastavku, a odabrane s naše Županije smo samo Slavica Sarkotić i ja.
Čestitke nam!

"Poštovani sudionici 12. Susreta hrvatskoga duhovnoga književnoga stvaralaštva „Stjepan Kranjčić“, poštovana autorice / poštovani autore!

Zahvaljujemo vam što ste poslali svoje radove na naš književni natječaj koji je bio otvoren od 15. svibnja do 15. kolovoza 2020.
Na natječaj se javio 131 autor, a poslali ste ukupno 178 radova (101 pjesma, 44 kratke priče, 9 putopisa, 16 eseja i 8 monodrama).
Članovi stručnog ocjenjivačkog suda, prof. dr. sc. Vladimir Lončarević (predsjednik), prof. dr. sc. Sanja Nikčević i vlč. Anđelko Katanec, nakon što su pročitali radove koje smo im mi organizatori dostavili bez podataka o autorima, donijeli su odluku o rezultatima ovogodišnjega književnoga natječaja.
U zborniku radova bit će tiskan 51 rad (25 pjesama, 12 kratkih priča, 4 putopisa, 7 eseja i 3 monodrame). Popis odabranih radova u nastavku je ovoga pisma. Veseli nas što su odabrani radovi autora iz svih hrvatskih krajeva!
Čestitamo autoricama i autorima čiji su radovi odabrani za tiskanje u zborniku! "



Post je objavljen 18.10.2020. u 18:06 sati.