Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/usvijetutajni

Marketing

18/180 navigacijaIskreno vjerujem da ti život baca mrvice kruha ispred tebe...da, kao u bajci...samo što bajke nikada nisu onakve kakve se čine. I da, baš oni koji su najviše tih nekih mrvica ispred mene dobili...bili su najskuplje, najbolnije i daaaaleko najvrijednije lekcije. Naravno, tim mojim najvećim katalizatorima promjene zaista najiskrenije želim sve najbolje u životu i budem beskrajno zahvalna.

I tako si i ti bio jedan od tih. Natjerao si me...a i svi snovi da napokon shvatim značenje prstena koji imam već godinama. Od kirurškog je čelika, razrezan po pola u nekom neobičnom obliku pa se uklapa kao puzzla sam u sebe. U dva je dijela. Pitao si me što on znači, da li će jedna polovica ići nekome koga ću voljeti. Rekla sam ne...prsten me podsjeća na to da sam i sama cijela.

Ali jedno je znati na nivou razmišljanja, drugo je osjećati i biti na nivou srca i duše. I trebalo mi je da još i ti slomiš to srce da se napokon otvori. Sva bol koja je isplivala i sva vrijednost koja iz toga proizlazi zaista je najveća usluga koju mi je itko ikada mogao napraviti.

Sada zaista mogu i hoću sama. Neće više nitko imati treću priliku da izgubi povjerenje.
Slušati ću sve one sitne znakove koji govore da nije vrijedan mog vremena. Svatko tko spomene tinder i druge izlaske iste sekunde će biti prekrižen za sva vremena.
Svatko tko ne pamti što je meni važno, doviđenja.
Svatko tko kasni, zaboravi.
Svatko tko ne nalazi vremena, ne moraš dragi...
Svatko tko iskoristi ono što zna o meni protiv mene bit će lansiran na drugu planetu u najmanju ruku...
Svatko tko se ne potrudi zaista me upoznati.
Svatko tko neće shvatiti koga ima ako ja beskrajno volim kestene i njemu ih čuvam danima...
Svatko kome se planiralo organizirati LET za rođendan a da njemu nije palo na pamet ni odvesti me na kupanje ili barem održati neko od barem 6 obećanja nije vrijedan ni sekunde mog vremena...

Ljudi moji...ja više nikoga ne čekam...
Znam što donosim za stol i nije mi problem jesti sama...
Onaj tko sad sjedne za moj stol, bit će toga vrijedan.
Nitko drugi neće.

Mali hvala ti. Probudio si lavicu. Prilično jaku, jasnu što želi i bijesnu.
Šteta što i sam nisi bio to.


Post je objavljen 18.10.2020. u 06:47 sati.