Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mamanova

Marketing

KAKO ODABRATI VELIČINU HLAČA U TRUDNOĆI













Od trenutka kad saznamo da u nama kuca još (najmanje) jedno srce počinjemo si postavljati mnoga sasvim logična pitanja tipa: što obući kad mi trbuščić stasa i kad prerastem svoju sadašnju odjeću....
Naš savjet glasi - nastavite se odjevati kako volite, no nabavite odjeću za trudnice. Mama Nova vam nudi zaista širok raspon modela hlača: od poslovnih, elegantnijih, do dnevnih modela. Pritom nekako najćešće dilemu stvaraju traperice. Zapravo je poželjno da vam traperice budu ugodne u nogama i stražnjici, te da vas ne stišću u predjelu trbuha kad sjednete. Primjetit ćete da ste zapravo kupili traperice ili iste veličine ili broj veće od onih koje nosite inače, no s tom razlikom što vas traperice namijenjene periodu trudnoće nježno oblače, te ne stvaraju nikakav pritisak na maternicu koja raste. U takvim hlačama moći ćete ugodno i komotno živjeti i rasti, jer je tkanina na predjelu rastućeg trbuha mekana i elastična i omogućava vam maksimalnu slobodu kretanja. Svaki par hlača ( i traperica, tajica, te trenirki) ima na struku provučenu gumu, te gumbić pomoću kojeg regulirate širinu gume. Po potrebi guma se može zatezati tj. otpuštati.
Stoga vas pozivamo drage žene - buduće majke, da se ne patite u neudobnoj odjeći, već da u našim trgovinama u Ulici I.B.Mažuranić 23, te u shopping centru West Gate odaberete ono najbolje za sebe. Naš tim će rado odgovarati na vaša pitanja, te vam pomoći savjetom ili sugestijom. Želja nam je da svaka žena uživa u svojoj trudnoći.
Također, odabir možete obaviti i preko naše web stranice: www.mama-nova.hr


Post je objavljen 14.10.2020. u 11:07 sati.