Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rossovka

Marketing

Kad se sad raspeglam...

Legenda kaže da sam imala navlaku za dasku za peglanje na nekakvo cvijeće, šta li. Pa sam je eto stavila prat i stisla se u pranju iako sam je zbubala u vešmašinu na onaj lajt program pranja ( navlaku, ne dasku ). I odonda kupujem navlaku za peglu i nikako je nać.

E zato ima ko zna nać i kupit navlaku. I to takvu koja će i najvećeg ženskog peglomrsca natjerat da svako malo ide nešta naglo popeglat. Talijanski dizajneri osmislili navlaku koja dobiva na težini, jer šta više peglaš i na višoj temperaturi frajer malo izgubi majicu, pa hlače, pa tak. I kak nećeš peglat? Drljaš peglom da se sve praši, u iščekivanju da ćeš kad makneš plahtu vidjet svaštanešta. Naravno da ne vidiš, bokserice se nikako ne daju smaknut, al dobro. Uvijek ostaje nada da će doć trenutak da se materijal od navlake sjebe pa se to malo robe izgubi za vijeke vjekova.
Pa si razmišljam kak se nisu dosjetili recimo osmislit i krevetninu tog tipa. Koja reagira na tjelesnu temperaturu, mislim. Nazoveš tamo u tvornicu, dobar dan - dobar dan, ja bi naručila set posteljine sa tim i tim glumcem, manekenom, Dartom Vejderom, štajaznam šta se kome sviđa. Pa kad se ušuškaš svako malo škiljiš u kojoj je fazi roba na posteljini. Za dečke, naravno, isto poseban set sa njihovim omiljenim likovima. Svako ima svoj faktor. Pa ako ste i posvađani namrtvo opet ćete lakše jedno drugom okrenut leđa u krevetu jer će svako sa svoje strane zjevačit šta se dešava na pokrivaču, jel košulja barem malo raskopčana i jel haljina počela proklizavat u pravom smjeru. Budimo realni, to bi bilo osvježenje iza svih onih cvjetnih dezena i prugastih budaleština i čisto bijelih posteljina koje stalno povlačimo po krevetima.
Il još bolje - pokrit ih dekicom dok krenete spavat, možda vas i dočekaju pogledom tipa - ma ko je to meni došo u krevu, blago meni. Plahte tog tipa bi isto mogle proć, pogotovo za ovakve ko ja koji se bude svaka dva sata ko novorođenče. Kad se probudim, prvo provjerim šta je s plahtom, jesmo pod temperaturom il šta je na stvari.

Uglavnom, bilo bi to onak...zanimljivo. Isto ko i peglanje. Nemaš očobolju i lakše podnosiš mrcvarenje od peglanja i moguće nesanice.

( hvala, Jasnić...imala si u vidu i moju nikotinsku ovisnost, i moje fobije od pegle )





Post je objavljen 12.10.2020. u 21:34 sati.