Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

mirabela

je. znan da je današnja tema klizavost, ali kako je komarča ionako stalno umokro cili svoj život, dok ne završi na gradele, neman šta natu temu nacrtat, mislim, aj neka mi neko pokuša nacrtat sklisku komarču, da je murina još nekako, al komarču nema šanse.
međutim ja san sinoč bija na tako skliskom terenu da mi ni dereze nebi pomogle, a kamo li cepin, jer se nemaš zašta uvatit, sve ti izmiče, počneš pričat, al nenedaju ti doć doriči.

dakle, kamo je nekima već poznato vijeće afžea se našlo u splitu u sastavu teta, anči, nisa, čujem da je bila a i jedna raspuštenica dan prije, al raspuštenica ka raspuštenica idučeg dana se nije pojavila a ja san dan prije mora radit ajvar, al to je već neka druga priča. vijeće ka svako vijeće najprije se mora dogovorit di će se nač i tu nastaju problemi. najprije se nije znalo di je teta jer se izgubila u solinu, dašta nego će se izgubit kad čita gugl karte koje su zdni put ažurirane za vrime franca jozefa. no dobro, kad joj se uspilo uć u trag ustanovilo se da nije do nje nego je ušla u krivi uber, biće mislila da je u zagrebu, onda je pricidnica afežeja rekla da će se sastanak održat u maloj kavani, ali avaj, iz nekog razloga je ona zaključila da se tamo nemore pušit i, kako to i priliči pricidnici prominila lokaciju, novo misto sastanka je mirabela, sva sriča da nije omiška mirabela jer bi tetu još tražili u kanjonu cetine pošto je most u omišu zatvoren a mirabela se nalazi na ljvoj strani rike, ae zaboravija san reč da su teru našli na izvoru jadra. no dobro, sastanak će se održat u mirabele.

ok, a di je mirabela, ako nije u omišu? na splitu tri! di na splitu tri? to ti je ono tamo di je bankomat od privredne banke, a odma do njega i oni od erste, kaže šefika. aj dobro, znači triban samo nač bankomat od privredne banke na splitu tri i vidit di piše mirabela. sidnen u auto jer se ne želin izgubit i dođen na makro lokaciju, nađen bankomat od privredne, al jebate nema mirabele, štaš sad? vrtin se ka prdac u gačama al mirabele nema, ima neki stari plac, al nije to, stari plac je u plinarskoj koliko ja znan, i onda po provjerenom receptu, kartu čitaj-seljaka pitaj oden pitat prvog neslučajnog prolaznika, kad ono pricidnica, čeka delegate. zauzeli poziciju, al dva delegata fale! zove pricidnica tetu da utvrdi di su, a ova jon govori da su one u bobisa. ma kakvi bobis jebate, dođite u mirabele! dobro a di je mirabela? ideš na zapad i kad dođeš do bankomata od privredne tu ti je mirabela! mislim bobis je dvista metara istočno. kad su stigle na mikro lokaciju počele se i one vrtit ka prdac u gačama, traže mirabelu, da i nisan sinja tako zbunjene stigle bi do malog pazarića, al mirabelu nebi našle, dašta da je nebi našle kad je to sad stari plac, mirabela je bila osandeserih. na upit zašto nije rekla da se nađemu u starog placa pricidnica je odgovkrila da svi znaju da je ovo mirabela! je moš mislit ka i tetin uber šta zna di je izvor jadra.

u svakon slučaju sastanak je proteka u drugarskoj i konstruktivnoj atmosferi nakon kojega smo zaključili da je vrime za popit tablete pa je pricidnica zatvorila sastanak i ošla ča. raspuštenica se do završne riči nije pojavila.

Post je objavljen 12.10.2020. u 05:42 sati.