Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

... i dalje.

Bilo bi primjerenije ovaj post napisati za mjesec dana, no ne pišem baš često, pa bih vjerojatno zaboravio.

11 mjeseci veze je iza M i mene. Bez svađa, trzavica, gubitka uzajamnog interesa... Putanja je stabilna. Slažemo se odlično (za one koji još vjeruju u taj apstraktni pojam - rekao bih i da se volimo sve više).

Sve je manje nekadašnjih veza s kojima bih ovu mogao usporediti. Poznati sam namćor, samo su mi dvije u životu trajale preko godinu dana.

Vjerujem da će ova potrajati još nešto godinica, barem što se nas dvoje tiče.

Jedino "sumnjivo" polje je seks. Moj istrošeni, pomalo umorni libido dovoljan je za jednom dnevno, ona bi rado i 2-3 puta. Nekako sam počeo to doživljavati kao nešto normalno. Tijelo bi još i moglo, ali problem je u glavi. Seks više ne stanuje tamo. Iliti - stanjuje dovoljno za jednom dnevno.
Jbga, star sam, 49 mi je. Jednom će to potpuno stati, i na to sad gledam nekim skroz drugim očima. Gasim se pomalo i prihvaćam tu činjenicu.

Kad se to zaista desi, vjerujem da ću imati još aktivnosti koje volim i koje me zaokupljaju. I dalje npr. vožnju motorom (nadam se).

Za sad je dobro. Jednom dnevno (svakoga dana) nije premalo. Valjda. Ne znam, nikad prije nisam imao 49, niti razgovaram o tome s vršnjacima. Možda oni to rade češće, možda ni približno.

Kad stane meni, možda stane i njoj, njoj je 46. Ili možda dobijem nogu. Štogod. Sve je to za ljude.

Postoje, doduše, i one tabletice, ali nekako nisam sklon toj ideji. Neka ide kako ide. I do kad ide.


***********


Osim toga nije loše, hvala na pitanju. :)) Početkom rujna bio sam pozitivan na koronavirus, još vučem neku prehladu (upalu uhogrlonosa) vezanu za to. Nisam razmišljao kako mi je sad imunitet na niskim granama, pa sam ubrzo nakon što sam pušten iz kućne izolacije požurio raditi. I motor provozati, naravno.

I M je imala to sranje, skroz drugačije ju je pogodilo. Mene najviše po grlu, nju po sinusima. Još uvijek se nadam da nisam dobio upalu pluća, jer je moja liječnica opće prakse malo zbunjena, tako me sad npr. šalje na ponovni test na sars-cov-2 (covid-19), iako to nema veze ni s čim što sam o toj temi pročitao otkad bolest postoji.

Kontam da će se trenutni simptomi ipak povući nakon terapije antibioticima, koja je ovih dana pri kraju. Vidjet ćemo.

Iako sam karantenu odradio doma, a ne kod M, staramajku sam kvalitetno zaštitio. Srećom imam dva kata, svaki sa svojom kupaonicom, pa nije bilo teško. Oko hrane smo uvježbali sisteme zaštite i sve je proteklo OK.


***********


Posao, novac... Hm. Ne znam što bih rekao. U lipnju sam kupio još jedan motor, neplanirano, iznenada. Naime, tadašnji vlasnik mog bivšeg motora za kojeg sam bio gotovo emotivno vezan prodavao mi ga je po smiješnoj cijeni, jer je imao manji kvar.
Nakon dva dana nećkanja sam zagrizao. Dio novca mogao sam izčarobirati odmah, a za nekih 40% lik me je bio spreman pričekati. U rujnu sam mu odnio zadnju ratu, tako da mi se sad financije počinju vraćati u normalu na koju sam navikao (čitaj- neki manji kreditići i otplate, uz maksimalan dozvoljeni minus na tekućem, kako to puno Rvata radi). I tak, sad imam tri motora. Imat ću što prodati ako zaškripi.

M još nije našla bolji posao. Još trpi šefa kretena, iako - sve teže. :-/



A igramo i Loto.


Post je objavljen 09.10.2020. u 12:37 sati.