Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/usvijetutajni

Marketing

9/180 savršeno
Negdje tamo u onim lijepim danima na početku sam te zamolila da ne govoriš za sve da je savršeno. Jer ništa nije savršeno. Prošlo je vrlo malo vremena, usvojila sam to savršeno, sad je i meni gotovo svaki dan savršen.

A kako i ne bi bio? Živim svoje snove i iz dana u dan sve su luđi. Jučer kava sa prijateljicom u gradu. Razglabanje o svemu što nas sad okupira...sa toliko razumijevanja i podrške...sjedenje u nekom lijepom novom bircu, na terasi, dok sunce grije, može li bolje od toga?

I taj spontani i brzopotezni dogovor da pošto se stalno odgađa to naše školovanje za planinarske vodiče umjesto toga već sad upišemo ono za turističke. I ona navala sreće zbog toga.

A zatim druga prekrasna prijateljica i šetnja Medvednicom. U miru, tišini, šuštanju lišća, malih životinjica koje mi poziraju. Kristalno čistog neba i predivno opranog dana, tako da vidiš u daljinu.
Klopa na Hunjki, mom omiljenom domu. Ona staza hrptom prema Zagorju, Alpe u daljini...pa tko može ne biti beskrajno zahvalan na takvom danu? Kako ne biti sretan dok si tamo?

Upisala sam još dvije radionice...i sad još taj tečaj. Imam vremena za to, imam trenutno i novaca jer ono što sam trebala dati za monitor koji mi je na kraju poklonjen sad mogu iskoristiti za tečaj. Što reći, osim da me nešto od gore očito odlučilo ovaj puta podržati. Sada, kad sam se i sama nekako odlučila, zaista podržati.

Zato je ova luda i turbulentna godina meni ispala divna. Oslobađajuća. Ne sjećam se da sam ijedne do sad unatrag zadnjih 10 ovako puno putovala. Planinarila. Sigurno nisam tjedan dana provela na moru. Ok, granicu sam prešla samo kad sam brata pratila na lječnički u Celje...ali i unutar ove naše države se može na more predivnih mjesta.

A moja brda su sve više ishodana, prohodana, ispenjana, voljena. Ne mogu bez njih, jedan vikend ili jedan tjedan bez brda nije život. Ne mogu više nikako zamisliti da sjedim u uredu i čeznem za suncem koje vani sije. Jednostavno ne mogu.

I da, naravno...u trećem sam krugu za uredski posao u struci za ogromni inozemni lanac.
Slutim da ću ga dobiti. Hoću li napokon imati hrabrosti odbiti?Post je objavljen 09.10.2020. u 06:21 sati.