Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelija

Marketing

MOJA NOVA KNJIGA "IZ TAME U SVJETLO" - ANĐA JOTANOVIĆ



slika: digital artist i Nenad Grbac

ISBN kod NSK RH 978-953-354-268-3

http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic14.php


"Nova knjiga na portalu https://digitalne-knjige.com/


"IZ TAME U SVJETLO", Anđe Jotanović


Digitalnu knjigu "Iz tame u svjetlo", Anđe Jotanović, predstavit ćemo vam uz pomoć recenzije knjige:


"OSVRT NA KNJIGU "IZ TAME U SVJETLO" ANĐE JOTANOVIĆ


Kad ulazimo u naš duhovni svijet, dolazimo pod vodopad bistrih kapljica duše koja se poput bijele ptice nadvija iznad haljine smrtnog tijela. Taj svijet nije izmišljen, to nije nešto nestvarno što se događa drugima, to je sve naše gdje svaki čovjek može pokucati i vrata će mu se otvoriti.

Ovom knjigom "Iz tame u svjetlo" Anđa me zadivila snagom poniranja u sebi, introspekcijom koja se objavljuje u neshvaćajućim, ali ipak toliko intuitivnim slikama, da sam mislila kako me vodi u neki poseban svijet izvan ove naše stvarnosti gdje bih joj se rado pridružila, ali ovaj svijet je samo Anđin svijet izlaska iz tame u svjetlo i znam, da je tada za nju mistika vjere bila posebna u tim posebnim trenucima.

Mistika vjere je nešto što svatko od nas doživljava, ali tek onda kad se otvore vrata duše i kad se pusti ono nevidljivo i neobjašnjivo. Tad se osjetljivost duše manifestira u svom astralu reagirajući pulsarom na svaku intervenciju izvana.
Anđin svijet izlaska iz tame u svjetlo traje i danas, ovo je samo mali opis njene korjenite promjene, jer Anđa odlazi sa dobro utabane staze života i kreće neispitanim putovima uz svoje duhovne voditelje prema jednom novom životu, prema nepoznatim vratima čiju bravu je poželjela dotaknuti i ta vrata su joj se odmah otvorila.

Anđa je spoznala nazočnost božanskog duha, a to ju je dovelo do jedne dubine gdje ne dolazi svatko, to ju je dovelo do razgovora sa njenom dušom, otkrilo joj mnoge odgovore, pokazalo joj neispisane stranice njene psihe i dotadašnjih proživljenih života navodeći je na nježnost, iskrenost, blagost i dubinu kako prema sebi, tako i prema drugim ljudima.

Svi smo mi stanovnici ovog planeta koji ima svoje zakone i sva živa bića su neraskidivo povezana jedna sa drugima, a Anđa je to lijepo shvatila pa je u taj svoj svijet pozvala sve da lijepo, slobodno i neuhvatljivo krenu ovim putom kojim je krenula autorica ove posebno izvanredne knjige.

Ovaj osvrt završavam u jako sretnom osjećaju što mi je pružena prilika, da je prva pročitam i poželim mojoj dragoj prijateljici Anđi Jotanović puno novih uvida i divnih putovanja na koje je vodi njena Duša."

Jadranka Varga, pjesnikinja, Zagreb, 13.09.2020.





Onako usput ćemo spomenuti da je i ta knjiga dostupna i u Epub i PDF formatu (formati namijenjeni čitanju knjiga na tabletima i mobitelima).

Tu knjigu, baš kao i sve naše ostale dosad objavljene digitalne knjige, moći ćete preuzeti s našeg portala tako da svojim mišem kliknete na link: http://www.digitalne-knjige.com/jotanovic14.php te pažljivo slijedite daljnje upute o uvjetima preuzimanja digitalnih knjiga.

Posebno ćemo spomenuti i činjenicu da su sve digitalne knjige objavljene na našem portalu uključene u sustav ISBN (International Standard Book Number ili međunarodni standardni knjižni broj).

Time se te knjige i pravno izjednačuju s tiskanim knjigama što je posebno važno za sve autore knjiga objavljenih na našem portalu, jer se time i digitalne knjige objavljene u našoj nakladi, odnosno na portalu https://digitalne-knjige.com/, priznaju kao objavljena djela.
Nadamo se da ćete posjetiti stranice našeg portala te da ćete biti zadovoljni kvalitetom i atraktivnošću materijala, koji vam nudimo.

Srdačan pozdrav,
Uredništvo portala https://digitalne-knjige.com/ "





Post je objavljen 06.10.2020. u 17:21 sati.