Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Skoro tri tisuće riječi



Ovo je zakon, umisto da po ure tipkamo, lipo metimo uslikani citat od dežurnog alkoholičara i propalice Bukowskog i gotovo imamo spreman post za objavit.
To more koristit linčinama koji nevolu tipkat a i onima koji nemaju ništa pametno za reć, iako i Čarli nije bija velike pameti, ali eto šta ćeš sad.



Obzirom da slika govori tisuću riječi, sad smo uštedili dvi ure tipkanja, šta s onih po ure od citata iznosi dvi ipo ure.

Nije loše zar ne.

Ti novi viličari dobro izgledaju, ka nove nevine blogerice oko kojih se skupu svi slinavci pa balu po blogu ka oni pasi od onog Rusa šta se zove ka istoimena torta.

Meni je ipak draži Vili, u ovome novome mi taj plinski motor previše buči, pari da san cilo vrime u onon haubi za sušit kosu, a Vili baš nako lipo brekće ka pravi dizelaš.

Ova svekolika estradizacija svega će na kraju bit pogubna i odvest nas u anarhiju, jer šta drugo preostaje, nevinom blogeru, kad vidi da dva ishlapila gerijatrijska slučaja lupetaju bez veze i da će jedan od njih dvojice bit precjednik najmoćnije zemlje na svitu, ili koji debil je predstojnik ureda precjednika naše vlade, iako ni taj debil ne more nadmašit ministra vanjski poslova, a o precjedniku da i ne govorimo.

Prije su ti moćnici bili obavijeni velom tajne, sekretar partije Rade iz okoline Benkovca je bio neprikosnoveni autoritet, a danas bi Rade u cilju postizanja boljeg rejtinga nastupa u večeri za pet na selu, i tamo drobio gluposti.

Na blogu se ništa novog ne događa, osim glupih komentara u anketi kao što reče blogerica Julka koja je opet nešto pokvarila, moremo samo pohvalit kolegu kupusa koji radi na mentalnom zdravlju nacije i raskrinkava znanstvene prevare, bilo bi super da više blogera samopregalački radu za opće dobro, ka Kupus, umisto da laprdaju bez veze ka sekretar Rade u večeri za pet na selu.

Post je objavljen 30.09.2020. u 07:13 sati.