Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lagana

Marketing

Ljubavna pjesma

Da mi je jednom bar sakriti nos u tvoju kosu. Protrljati svoje usne o ono mjesto gdje počinje tvoj vrat,
Volim na ramenima osjetiti tvoje ruke, Moju glavu položiti u tvoje krilo,
Da mi je bar jednom nečujnim poljupcem poljubiti ono mjesto gdje završava tvoja obrva i ono mjesto gdje se pregiba kapak i još ono zadebljanje vjeđe ispod kojeg počinju rasti trepavice. I glasno sitnim zvučnim poljupčićima pocmakati granicu glatkog lica i oštre brade koja tek počinje nicati .
Da mi je osjetiti tvoju ruku na mojem koljenu i na pregibu leđa. Toplinu tvojeg dlana ma mjestu ispod kojeg je bubreg desni. Pa lijevi.
Da mi je položiti obraz na udubinu na tvojim prsima, baš tamo gdje se sastaju dvije polovice prsnog koša, i zariti nos u udubinu gdje počinje tvoja prsna kost, i poljubiti ti ključnu kosti. I liznuti onu rupicu ispod nosa. I štipnuti te za resicu uha.
Najviše želim osjetiti težinu tvoje ruke oko mojih ramena i gurkanje tvog tijela dok nam se dodiruju bokovi kad hodaš uz mene. I želim osjetiti tvoje dlanove na mojem licu dok uranjaš svoj pogled u moje zjenice.
I glatkoću tvojeg dlana ma mojem, i slučajan dodir naših koljena ispod stola, i bedro do bedra dok sjedimo u čekaonici, i miris tvoje kože u mojim nosnicama, i tvoj dah na mojim usnama i šuškanje moje kose pod tvojim prstima.
Al´ jebga, ti ns romantičan, teb su to gluposti i tebe sve to zamara.
Odjebi u skokovima da te ne odalamim!



Post je objavljen 25.09.2020. u 21:03 sati.