Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

SVIJET

Neću vas plašiti s krajem svijeta, ljudima gušterima, kreacionističkim egzibicijama i marxističkim ateizmom!

Zadnjih dana srećem ljude (i znance i prijatelje) koji izgledaju dosta zbunjeno, zatečeni novonormalnim.

Ja ću u nastavku prenijeti neke savjete koje je Juda Tadej savjetovao prije 2000godina.
Čine mi se dosta aktualnim!

Ne borimo se mi sa "respiratornim" bolećinama nego s Đavlom paklenim, zato pazite na svaki korak jer protivnik je puno jači nego što naš ograničeni mozak može shvatiti.
Unatoč svim znanstvenim dostignućima, bez Gospodina (odnosno pouzdanja u Njega), nema nam spasa!
Ne dajte da vas zavedu razni lažni proroci, obučeni u svilene odore raznih vlada, međunarodnih organizacija, nevladinih progresivnih udruga, liberalni i objesni biskupi i svećenici, razni savjetnici sotonske mašinerije koje financiraju razna otvorena društva, bijedne duše koje nalažu da se imenom obitelji zovu razne nakaradne partnerske pedersko-lezbačke perverzije


Krivi učitelji i kazna koja im prijeti

Želim vas podsjetiti, premda jednom zauvijek sve znate, kako je Gospodin izbavio narod iz Egipta, a zatim uništio nevjerne. 6I anđele, koji nisu čuvali svojeg dostojanstva, nego su ostavili svoje prebivalište, sačuvao je za sud velikoga Dana, okovane u mraku vječnim okovima; 7kao Sodoma i Gomora i okolni gradovi, koji su se poput njih podali bludu i otišli za drugom puti, stoje za primjer, ispaštajući kaznu u vječnom ognju.
8
Njihove hule
Uza sve to i ovi sanjari jednako skvrne tijelo, zabacuju Veličanstvo, pogrđuju Slave. 9Kad se Mihael arkanđeo s đavlom prepirao za tijelo Mojsijevo, nije se usudio izreći pogrdan sud protiv njega, nego reče: »Spriječio te Gospodin!« 10A ovi pogrđuju ono što ne poznaju; a što po naravi kao nerazumne životinje poznaju, u tom trunu.
11Jao njima! Putom Kajinovim pođoše, i zabludi se Bileamovoj za plaću podaše, i propadoše od pobune Korahove. 12Oni su ljage na vašim agapama, bezobzirno se s vama gosteći i napasajući se; oblaci bezvodni što ih vjetrovi raznose, stabla besplodna u kasnoj jeseni, dvaput usahla, iskorijenjena, 13bijesno morsko valovlje što ispjenjuje svoje sramote, zvijezde lutalice kojima je spremljena crna tmina dovijeka.

(Judina poslanica)



i da ne zaboravimo Našeg Papu



en>


Post je objavljen 25.09.2020. u 19:29 sati.