Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Đo u zemlji čudesa

U Amerikami se na izborin protiv one neuke Američke budaletine Trumpa kandidira Đo Bajden, koji ima 77 godina, pa ja mislin da njega podržavaju kladijonice da mogu uvrstit u ponudu, Oće li Đo umrit prije kraja mandata.

Ajmo sad zamislit da smo mi ode ne blogu kućni savjet, i da tribamo izabrat precjednika sa mandatom da okreči haVustor i popravi parlafon, jel tako da bi izabrali nekog mlađega, ko zna krečit, a ne nekog nadobudnog vremešnog impotentnog pisnika, jer šta da nam ne daj Bože umre precjednik a haustor neokrečen i parlafon samo krči.

Jebate baš bi to bilo gadno, a glupi američki levičari, eto Oće da im Đo bude precjednik, a šta ako Đoa napadne oni švabo šta skriva stvari po kući,’pa mu sakrije šifru od atomske bombe, i napanu Rusi ili Kinezi a Đo upišan nemore nać šifru.

Ja mislin da bi tribalo uvest ograničenja ka šta imaju za mlade, i za stare, iza šezdeset ipet godina, nemoreš imat vozačku, nemoreš se ženit, nemoreš glasat na izborin, i nikako nemoreš bit precjednik, ničega pa tako ni Amerike.

Post je objavljen 24.09.2020. u 07:14 sati.