Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/crostojkovic1958

Marketing

SUDAC JE ZAGRIZO U SIVU ZONU KORUPCIJE - RAZVLAČI SUĐENJE VEĆ ČETIRI GODINE I OPET JE DANAS, (21.09.2020.) ODGODIO SUDSKU RASPRAVU - TRAŽIM UHIĆENJE SUDCA ZBOG ZLOUPOTREBE POLOŽAJA I OVLASTI...





SUDAC JE ZAGRIZO U SIVU ZONU KORUPCIJE - RAZVLAČI SUĐENJE VEĆ ČETIRI GODINE I OPET JE DANAS, (21.09.2020.) ODGODIO SUDSKU RASPRAVU - TRAŽIM UHIĆENJE SUDCA ZBOG ZLOUPOTREBE POLOŽAJA I OVLASTI...

Poigravanje sa ljudskim pravima ne prestaje. Danas 21. rujna 2020., pozvan sam na Općinski sud u Bjelovaru, na raspravu u 09,00 sati, u kaznenom postupku protiv: Gjon Lleshdedaja i Age Lleshdedaj (sina i majke) zbog kaznenog djela prijetnje smrću. Tužitelj je Općinsko državno odvjetništvo iz Bjelovara, a novi sudac je Darko Kovač. Sudska trakavica već traje gotovo četiri godine.

Okrivljeni su 19. 11. 2016., oko 10,30 sati pogazili sa autom biciklistu bivšeg policajca Tihomira Wagnera, koji je zadobio povrede ruke i noge,.., taj slučaj se dogodio u Franjevačkoj ulici u Bjelovaru. Meni kao očevicu te prometne nesreće su prijetili: "Cigane ubiti ćemo te!" Jer sam fotografirao događaj. Sin i majka su mi govorili što se miješam i da idem svojim putem. Da bi potom drugi dan poslije u nedjelju, 20. 11. 2016., u 10,00 sati me prvokrivljeni dočekao sa još jednom muškom osobom da me fizički napadnu. To je bilo ispred zgrade i prostorija Udruge ŠTIT, u Masarykovoj ulici 8 u Bjelovaru.

Ovo je sprdačina od suđenja i igrokaz... To traje već četiri godine, a vi normalni ljudi, odnosno građani prosudite - koji ovo slušate na You Tube i čitate na mome blogu: da li je sud korumpiran ili nije?! Ja mislim da je sud korumpiran, pristran, aljkav, i nestručan... Odlučio sam da ovo sve snimim i napišem i da objavim javnosti, da znate u kakvoj državi svi mi živimo. Ljudska prava ovdje ne postoje. Prvi sudac u ovom postupku je bio Petar Malivuk - Jovanović, kojeg sam već više puta prijavio za korupciju svim nadležnim službama u Republici Hrvatskoj. On je čak isfingirao u ovom postupku da drugookrivljena bude svjedok prvookrivljenom.

Sestra od drugookrivljene Drita Nreca i njezin muž Paško Nreca su me presreli nekoliko dana poslije prve rasprave, i to u ulici Josipa Jelačića kod Općinskog suda u Bjelovaru, i tražili da povučem kazneni progon ili ću u protivnom dobiti metak u glavu. To mi je kazala supruga od Paška. Kad su vidjeli da neću; Paško me je poslije mjesec dana nazvao sa svoga mobitela i kazao: da dođem u njegovu zlatarsku radnju, (Trg hrvatskih branitelja) i da se dogovorimo. Te, me je opet poslije sa svojim mobitelom nazvao i kazao da će mi platiti da odustanem od sudskog progona.

Danas (21.09.2020) kad sam došao na sudsku raspravu u 09,00 sati, imao sam što vidjeti - sudac Petar Malivuk - Jovanović je opet zasjedao. Na pozivu za današnju raspravu je stajalo da me poziva sudac Darko Kovač, a ispred državnog odvjetništva je gđca. Ivanka Javor. Umjesto gospođe Javor bila je u zamjena Snježana Tudić, zamjenica Općinske državne odvjetnice Višnje Janošević-Ferenčić. Iako su došli svjedoci; Tihomir Wagner i prometni policajac Josip Blažević, desio se cijeli obrat u suđenju.

Sudac Petar Malivuk-Jovanović, bio je smušen i raspravu je započeo "zbrda-zdola" nije čak imao ni masku na ustima i nosu iako smo svi u sudnici morali imati maske... To je opravdavao - da ga bolje čujemo. Nije objasni zašto je opet on sudac u ovom postupku. I zašto se prvookrivljeni ne pojavljuje na suđenju. Kad sam sudcu Petru Malomvuku Jovanoviću, prigovorio da namjerno razvlači se sudska rasprava i da nemogu prihvatiti, ponovnu odgodu rasprave, i da tražim policijsko privođenje okrivljenog zbog izbjegavanja suda, tada sudac je bio vrlo nervozan i agresivan... Ja sam izašao iz sudnice van iz protesta.

Sudac namjerno razvlači suđenje u korist optuženih. Pitam vas: Što sudac poziva ljude i stranke u postupku i zakazuje rasprave, kad i sam znade da prvooptuženi neće doći. Pa, čak ga i opravdava da je na privremenom radu u Njemačkoj sa svojom obitelji, i da nemože doći zbog Corone, jer da bi u protivnom trebao ići u karantenu. Ovo je zloupotreba suđenja. Moji svi dokumenti i sudski pozivi dokazuju da radi se o zloupotrebi položaja i ovlasti... Sud dobiva kriminalne obrise i zablude... Na kraju ću postaviti pitanje predsjednici Općinskog suda u Bjelovaru, gospođi Almi Horvatinović - kako Vi na ovo sve gladate?!

Isti sudac Petar Malivuk Jovanović, je oslobodio Leonarda Gjergaja - Lea koji meje napao u bjelovarskom kazinu sa nožem, a taj slučaj je sakrila bjelovarska policija, iako je pet kamera su snimile napad, poslije je snimka izrezana i nestala je. Zbog toga je maknut za Općinskog državnog odvjetništva Ozren Korušec.

BRANKO STOJKOVIĆ - ŠTIT
HRVATSKA / B j e l o v a r, 43000
0958148290 (Tel/mob.)
E-mail: brankostojkovic152@yahoo.com
-----------------------------------------------------
Objavljeno: 21.09. 2020. godine
-----------------------------------------------------
http://crostojkovic1958.blog.hr
http://stitonosa1958.blogger.ba
Broj članaka: 5590.




Post je objavljen 21.09.2020. u 09:43 sati.