Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/krizar

Marketing

novo normalno?!?!?

Svaka dva tjedna, otprilike, odem na kojekake portale, onak čisto, znati što se događa (nemam TV- a već godinu i pol - moja odluka)i što je SAD " novo normalno"!
Pa ovak, pročitah, ko ima mačku, ne mora se bojat Corone, pa mi sad ni jasno, zašto traže cjepivo, zašto nosimo maske ( fuuuj, mrzim ih) kad nam mogu svima uvalit mačketinu, da je nosamo, u, neko fensi šmenci od 10 iljad kuna,torbama, a ja ,u recimo ruksaku, mog sina iz srednje škole, ( ima tom 10 godinica) koja mi je super za poso. E sad zajeb, kako bi je stavila u večernju torbicu, s " svarovskima" za teatar u koji ne idem, ferboten, u džep kožne jakne s lancima na rock koncerte koji su zabranjeni, u liječničke ordinacije, koje su btw 10 km dugačke...na ulici.
Upravo saznah da sam još po jednoj, naučno dokazanoj činjenici, rizična skupina za Coronu ( nemam bubrega, pušač sam) a sad ne smijem ni hrkat ( imam slomljen nos, štaš, bila sam dobra, pa sam ga polomila,nikad operirala, kad sam se s motorom strmospizdila u jarak, mladost bajna).
Pročitah, za Covid, svi veleumni, znanjem potkovani, stručni ( za popizdit) vele - dva su moguća scenarija - il će nestat il ćemo se svi zarazit. Volim stog Vakulu jer on NIKAD ni reko - ak je lijepo,sunčano, neće bit ružno vrijeme s kišom!!
Da Vas informiram - najnoviji simptomi Corone su umor, razdražljivost, akscioznost, blablabla, pa si mislim u pol 5 se jedva ustanem iz kreveta, ostala bi još spavat. Dragi Lastane, imam li ja taj opaki virus? Vita jela, zelen bor, čekam brzi odgovor!
Najnovije normalno je da će u jednom danu 400000 ovrha, grunut na ljude, obitelj ma živila FINA, take ko nje, niđe u svitu nema, ko i Ovršnog zakona, to je nama naša borba dala, fuj i povrać.
400000 ljudi će ostat bez posla. E da u DE 50 % cjelokupnog stanovništva nema za kruv, (800000 × 3 člana najmanje) mislim da bi " glave padale" , a kod nad " nirvana"
Inspektori su krenuli u akciju, živijo Covid, viš kak puni proračun ( a sve je bilo, il jest u stand bayu) Zanimljivo Covid se " boji" svih državnih institucija, ministarstsva, agencija, pa ih zaobilazi u širokom luku, na meti su mu samo svatovi, obiteljska druženja, uglavnom radost susreta i druženja. Neki, čudan virus, " nedruželjubiv" kad je normalan puk u pitanju.
Jutros sam suprugu, uz prvi gutljalj, toplo, gorke, utješne kave, počela pričat o influenseru, jednom geju s ustima, " nafiksanim" da može odvod odčepiti, čiji sam intetwju pročitala, ( vrlo zanimljiv) a moj muž sav zabrinut je upitao - šta jel on ima običnu gripu il Coronu?- ( eto on nikad čuo za to najnovije " novo normalno zanimanje?)
Sve u svemu, drago mi je da sam " stara", da ne moram biti političku korektna ( bemti što je to, iskreno?) i da je meni staro normalno - normalno. Drž te mi se i uživajte!

PS . Dragi moji, ne mislim da sam išta spešl, nit odabrana, al ja radim, bez prestanka ( 6 mjeseci) od početka ovog cirkusa. Više se bojim HIV- a, gljivica i bakterija iz rana, s kojima se susrećem svaki dan, neg Corone.Stojte mi, pravo, hrabro i živahno ijujuju! MRZIM MASKU, sva sam se ogušterila od nje! MRZIM jeeee!

Post je objavljen 19.09.2020. u 20:00 sati.