Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

uho

sad kad smo utvrdili poguban utjecaj opijuma na mentalno zdravlje onih koji su mu izloženi red je da se nešto kaže i o preventivi.

dakle, kako je poznato još od doba hipokrata, preventiva je temelj dobrog zdravlja. jel tako da nećete ić peč piletinu iz tomiya ako ona ima čudan miris ili, jeste li jeli pljesnjivi kruh iako vam je poznato da je to plemenita pljesan od koje se dobivaju antibiotici, naravno da niste. međutim, kod prevencije mentalnog zdravlja bitni su neki drugi aspekti (jebate, šta san ovo lipo složija, da aspekti). dva su čimbenika, odnosno tri, al taj treći je više nako povezan sa inteligencijon, koji pogubno utjeću na mentalno zdravlje.

prvi je vizualni, a drugi zvučni. ovi vizualni možemo zaključit narodnon poslovicon 'vidila žaba da potkivaju konje pa i ona digla nogu', dok je ivaj drugi malo kompliciraniji a svodi se na to da je često neke stvari bolje ne ćuti.

da pojasnim. ja ne čujem dobro na jedno uho, al kad san u društvu nikad neznan na koje pa zainteresiranima za moj nedostatak uvik kažen da je to u ovisnosti sa koje mi strane sidi. u početku me to smetalo a onda san otkrija sve blagodati prevencije. recimo npr. kad meni šefika kaže poslin sexa kaže da je dobro šta nemamo nijedno ogledalo u sobi, naime nalazi se u hodniku, ja se okrenen na onu stranu di dobro čujen šta ima za reč jer su meni ogledala, nako, baš kul, i onda čujen da nevoli vidit sebe jer sebi uvik ozgleda debelo, nakon te izjave ja priđen na drugu stranu jer je opijum počeja djelovat. eto, ja bi sad volija čut, tj. pročitat mišljenje blogerica da li žena priko pedesete sa svoji metarisedandesetitri i šesosan raspređenih kila more bit debela? jel tako da nemore! e, al to morate reč njoj ne meni, jer meni je bila lipa i sa devedeset dvasipet goduna mlađa.

šta oču reč. oču reč da opijum ljubavi pogubno utjeće na percepciju doživljaja iste te da sloboda izražavanja na osnovu te percepcije nikako nemore donit prosperitet u krevetu, tj. da ti i sa šezdeset stoji ka i sa daestipet, a rješenje je u prevenciji, a prvenci ja se može artikulirat (jebate koja rič!) kao, 'a?' nakon toga slijede pokušaji dilera da ti uvale drogu, ali mao i svaki diler on to tebi neće prodat nego poklonit, a poklon se sastoji u vidu slušnog aparata, i zamislite doklen to čak duboko ide, za božić!

znači, zaključak je! ako želite ostat slobodni od utjecaja droge zvane opijum nesmite dizat nogu ka žaba i morate bit gluhi na jedno uho. to se zove preventiva zdravog suživota i miroljubive aktivne koegzistencije.

Post je objavljen 13.09.2020. u 12:24 sati.