Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Hermanos y hermanas

Draga braćo Blogeri i sestre blogerice, već neko vrijeme imamo anketu koju je isprovociran izjavama kolege Kupusa metijo naš mili Blogi.
Povod za istu je bijo dernek smanjene inteligencije održat u Zagrebu lita gospodnjeg ovog na kojom su sudjelovali i neki pripadnici naše blogerske zajednice.

Da bi se bolje međusobno razumili ajmo vidit o čemen se tu radi.

Svidoci smo drugovi i Drugarice, da nas je napala boleština, od koje ljudi umiru, iako ima psihički bolesnika koji i to negiraju.

Isto tako smo svidoci i da u cilom svitu likari, javno od početka govoru da o toj bolešćini malo ili ništa ne znaju, i da svaki dan uče.

Svidoci smo i da je u tom učenju korištena metoda pokušaja i pogreški, i da je bilo lutanja, ne samo kod nas nego u cilom svitu, dapače kod nas je toga bilo manje nego drugdi.

Svidoci smo i da su nam kad je bila nestašica maski govorili da su nepotrebne, i da su nas svjesno lagali da bi smanjili pritisak, i sačuvali raspoložive, onima kojima su bile najpotribnije.

Svidoci smo da je politika diljem vaseljene, pa tako i kod nas vršila pritisak na struku, i da je struka morala donosit političke odluke.

Jednako tako smo svidoci da kakve god odluke da su donili jedan dio političkog spektra bi bio nezadovoljan, ne zbog toga što bi odluke bile
ispravne ili pogrešne nego zato šta po defaultu mora bit antiprotivan.

Dakle o djelovanju naših i stručnjaka medicinara u vasceloj vaseljeni itekako bi se imalo o čemu diskutirat, i svaki od nas ima pravo imat o tome svoje mišljenje, kao i o bilo čemu drugome.

Ja osobno bi bio spreman polemizirat o jako puno toga, i to argumentirano, potkrijepljeno činjenicama, temeljem saznanja koja su nam svima skupa dostupna.

E sad zašto je dernek bio smanjene inteligencije.

Dakle imamo na jednoj strani liječnike, koji od početka priznaju da o bolesti ništa ne znaju, koji uče u hodu i sukladno novim spoznajama, mijenjaju i nadograđuju saznanja o bolesti, pa i kroz suprotstavljene stavove, ali još uvijek bez opipljivog rezultata kako bolest liječiti i suzbiti.

Na drugoj strani imamo, šlager pjevača, nutricionisticu, i propalog znanstvenika, opterećenog mesijanskim sindromom, a vjerojatno i još ponekom dijagnozom, koji tvrde da sve znaju, da stručnjaci u cijelom svijetu, predvođeni proizvođačem elektroničkih uređaja sprovode zavjeru u cilju pokoravanja ljudske rase.

Dakle draga braćo i sestre apsolutno je moguće da su šlager pjevač, nutricionistica, i propali znanstvenik u pravu, da je na djelu pokoravanje ljudskog roda, ne bi bilo prvi put da nekome padne na pamet pomirit ljudski rod.

Međutim moramo se vratiti na pitanje neinteligencije, mi ovdje razgovaramo o bolesti, fokus treba biti na bolesnima i onima koji su rizične skupine, svaki od nas mora da bi sam prema sebi bio pošten, pa tako i prema drugima i odgovorit na pitanje.

Ukoliko bi se ja ili neko od mojih bližnjih razbolio, kome bi se obratio, liječnicima koji priznaju da ništa ne znaju, ili šlager pjevaču nutricionistici i propalom znanstveniku.

Kad odgovorite na to pitanje neki od vas će možda shvatiti zašto vas smatramo neinteligentnim, neki doduše neće ni tada, iako je neinteligencija pogrešan pojam, onima koji slijede šlager pjevača, nutricionisticu, i propalog znanstvenika, a sutra bi da im se dijete razboli trčali liječnicima, više odgovara naziv govnari.

Jedino se ispričavam onima koji bi bolesno dijete vodili šlager pjevaču da ga liječi, vi niste neinteligentni nego psihički bolesne osobe te kao takvi ne odgovarate za vlastite postupke, ako ovo čitate javite se odmah liječniku i centru za socijalni rad.






Post je objavljen 13.09.2020. u 09:10 sati.