Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/agropolitika

Marketing

LUKA RIJEKA PRED REKONSTRUKCIJOM



KRAJ RADOVA POTKRAJ 2020.


Ugovor o gradnji i rekonstrukciji za projekt 'Unaprjeđenje infrastrukture u luci Rijeka – Bazen Rijeka (POR2CORE-RIJEKABASIN)' koji uključuje radove na rekonstrukciji infrastrukture na Praškom, Budimpeštanskom i Bečkom pristaništu te Orlandovom, Visinovom i De Franceschijevom gatu, kojime je obuhvaćena obnova ukupno 109.420 metara kvadratnih kolničke površine, 12.161 metara željezničke pruge i 1.652 metara kranskih kolosijeka, potpisan je 4. rujna u Rijeci u prisustvu ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića . Ugovor u iznosu vrijednosti 214.179.131,26 kuna (bez PDV-a), potpisali su Duško Grabovac, predsjednik Uprave Luka Rijeka d.d. i Tine Vadnal, direktor tvrtke Kolektor Koling d.o.o., Događaju su prisustvovali gradonačelnik grada Rijeke Gojko Obersnel i župan Primorsko – goranski Zlatko Komadina. Kraj radova prema ovom projektu planira se za kraj 2022. godine.
Lučka uprava Rijeka u ovom trenutku provodi čak sedam infrastrukturnih projekata, čija se ukupna vrijednost procijenjena na iznos od 132.8 milijuna EUR-a.




S lijeva: Župan Komadina, gradonačelnik Obersnel ministar Butković, predsjednik Uprave Luke Rijeka Grabovac i direktor Kolektor Kolinga Vadnal

Post je objavljen 06.09.2020. u 10:52 sati.