Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Jabučica




Glavna revolucijonarka Jabučica je izašla iz kružnog toka, i krenula po zemlji za koju se znalo da je ravna ploča, iako je bilo i onih koji su sumnjali u riječi velikog bijelog vrača Tonija Cetinskog.
Toni te prosvjetitelje nije jeba dva posto nego se svojim dvopregom voza po terri Istriji kako on Oće i gazijo starce, jer je njegova sloboda da vozi kako Oće uvik bila veća od prava staraca na život.

I tako je Jabučica pičila sve dok nije došla do Terre Panonice iz koje se nalazila zemlja leteći zmajova.

Znala je Jabučica da u terri Panonici živi Amy Dalaj Ljama, koja je obučena u vjenčanicu gonjala njenog rodijaka Clinta, a koja je bila vrsna bacačica Šurikenova, i pripravljačica čajova, samo nije znala je li Amy Dalaj Ljama, odlučila gađat šurikenovima samo Clinta ili i svu njegovu rodbinu, a sve radi incidenta sa vjenčanicom.

Eeeeeeejmiiiiii ooooooo Amy, derala se Jabučica.
Šta je šta oćeš pitala je Amy Dalaj Ljama dok je pokušavala ukrotit nestašne čuperke.

Donila san ti čestitku za rođendan, šta radiš.

Rođendan mi je u dvanajsti misec tuko, čekan veliku bijelu vračicu, Staru tetu, iz reda Starih teta, da vježbamo bacanje.

Ajme a šta bacate jel kamena s ramena, mogla bi i ja s vama, kad smo ono ja i Zvonka s bušilicom išle na more, ja san najdalje bacila kamen.

Joj jabučice jebate, gora si od onih svojih rodijaka, u terri Panonici smo otkud nam kamenje, bacat ćemo ja šurikenove, a ona noževe, ti moreš bacat čestitke, oš zeru torte, taman sam ih ispekla pet šest, da se pleme žena s velikim zubima ima zašta sikirat.

A mogla bi zeru torte, ajme šta mi je težak ovi odojak, di ga mogu metit.

Stavi ga tamo na dvorište di je patak, a di nosaš tog odojka, al si pošla kod Anke Mrak, mogli smo ga okrenit na ražnju, i Napravit feštu, moga bi nam
Veliki bijeli vrač Tony Cetinski pušćat ploče.

Ajme to mi je odojak za zmajove, znaš mislila san da ti pođeš s menon u zemlju leteći zmajova, more i teta kad dođe, da i idemo nagovorit da se boru s nama, protiv onog Sulje i Ragnara.

Znala san ja da nisi došla zato šta me voliš, a za koga će se borit oni tvoj rodijak šta biži od nevini blogerica.

Nisan ga pitala, ali sigurno za nas, za koga bi drugoga, neće valjda za zubate, sigurno za nas.

Dobro onda idem ja po vjenčanicu pa krećemo, sad će i teta, ja ću metit odojka na ražanj, da se pomalo vrti, dok se mi vratimo, reć ću tati da pazi, i da se ne penje na krov.

Ajme a šta ćemo Dat zmajovima, akoš ti ispeć odojka.

Ponit ćemo im kolač od mrkve i onu tamo kantu tikvica, zmajovi su se pod utjecajem one beračicu gljiva upisali u vegane, pa ne idu odojke, a šteta da propadne.
Dobro aj se ti spremi pa da idemo, ajme kad bi se tili borit s nami, tako
Da oni Ragnar ili oni Suljo ne ubiju moga Vranju, šta bi ja brez njega.


Post je objavljen 05.09.2020. u 06:07 sati.