Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freshcayg

Marketing

Se vas bum blokiral

Vidite kako je lipo na blogu, niko se ne svađa, crtaju se slikovnice, Blogeri i blogerice se međusobno tješe, sad bi tribalo Napravit forenzičku analizu, ko su ti kojih nema, a bez kojih je blog vako miran i idiličan, do te mjere, da ni Blogi ne uspijeva pokvarit atmosferu.

Čak i ako se dogode sporadični incidenti, pa neko od onih koji su se višekratno dokazali ko kreteni, pokuša Napravit sranje, taktika ignoriranja ih uspješno neutralizira.

Vako kad je bonaca se u biti najbolje vidi kakav je ko, ka Čovik i drug,

Dakle moremo zaključit da su na našom milom blogu uvik bili problem antifašisti, ateisti, i alkoholičari, te žene s velikin zubima.

Zato bi ja predložija da se za unić na blog svaki put mora upisat lozinka, i to nešto biblijske ili neke druge vjerske tematike, da se obavezno mora puvat alkotest, a da blogerice moraju pokazat zube.

Tako bi mi koji smo ovde zadržali mir u kojem uživamo, E da zaboravija sam psihotest.

More vam se to činit malo drastično ali nije to ništa u usporedbi s razmišljanjem neki drugi blogera i blogerica kod kojih se spominje i neka žica i struja.

Također bi skrenijo pažnju ne neke koji su ka blogerica Julka, koji se neodgovorno odnose prema mogučnosti blokiranja nevinih blogera, pa ih ka mene blokira jer može.

Takvima bi tribalo to oduzest, jer oni onemogućuju ono šta nam
Je najpotribnije a to je dijalog.

Ukoliko to ne napravimo pritvorit ćemo se u društvo klimavaca, šta dolazi od pridjeva klimakteričan, u kojem će očajne kućanice i gej kandidati nešto trabunjat, a druge očajne kućanice, lupetat gluposti, jer šta moreš nego lupetat gluposti ako se ne želiš zamirit onome ko trabunja.

Danas bi se mogli malo razonodit i odigrat društvenu igru hrkljuš ili bacit jednu na graničara s ciglom, a sve u cilju razvijanja zajedničkog duha, nešto ka team building.

Post je objavljen 30.08.2020. u 09:32 sati.