Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smokerica

Marketing

Kako ljube njene usne?

iliti muško-ženska prijateljstva i pitanje podobnosti

Ovo je 1. put da ne znam kako početi i kako ću nazvati tekst. No moram to napisati radi vlastite zaštite i možda ću na kraju posta i donijeti neki razuman zaključak ili barem vaš komentar da se osjećam malo bolje.

Možda bi trebalo počet post sa definicijom prijateljstva muško-žensko? Može biti, no ja tu definiciju neman u rukavu jer svaka priča je priča za sebe.

Može biti da je ova definicija točna:

Ako ja ne pomislim: „Kako ljube ove usne?“ , s moje strane je sigurno u pitanju prijateljstvo jer neman leptiriće u trbuhu i taj me tip nje osvojio kao muškarac, već kao prijatelj.

Eeeee što sad ako se on upita: „Kako ljube njene usne?“ Jebi ga, tada od prijateljstva nema sreće, kad-tad će izaći na vidjelo banana od prijateljstva.



1. blogoprijatelj

Ja zapravo i neman pravog prijatelja s kojim bi mogla podijeliti sve. U stvari imam jednog kojem se jadam, al on je daleko, nije mi pri ruci, ne može sa mnom na kavu, na more… da mu se jadam malo češće, da budemo pravi prijatelji. Tu i tamo se telefonski čujemo. Stavimo ga u kategoriju blogoprijatelja, dakle tu je i nije tu.
Pravo prijateljstvo je sveprisutno, dakle imaš prijatelja uvijek i sad i sutra i prekosutra. Po toj definiciji on je prijateljski nastrojen, on jest prijatelj, al nije pravi. Nije tu kad je potreban. Jebi ga.



2. blogoprijatelj

Učinio je dosta za mene, priskočio i pomogao na poslovnom planu, i prozvah ga prijateljem. Rijetko se čujemo, samo tipkanjem, onako poslovno ili neobavezno. Stvarno jako rijetko, čovjek ima obitelj i ništa ne očekujem od njega.



3. blogoprijatelj

Izašli smo nekoliko puta na piće. Izjasnio se spram mene. Više mi se ne izlazi. Prijateljstvo je nemoguće kad jedan od sudionika osjeća nešto spram drugoga, nešto što bi bila žudnja i slično…

Dvojica od trojice su oženjeni. Upoznala sam im žene.

Prijatelj je za mene onaj kojeg seksualno ne želim. On može biti privlačan i drag, al ja oženjene stavljam u poseban pretinac koji se zove – NIJE MOJ. Ne želim tuđe i na dam svoje.

Možda će se neki moji bivši zakačiti za riječ prijateljstvo. No kod mene kad je seksualna privlačnost u pitanju postoji samo VEZA.

S oženjenima ne namjeravam biti u vezi. Ne treba mi taj cirkus!

No ne treba mi ni sljedeći cirkus kad samo zbog toga što sam slobodna žena ne mogu imati oženjenog frenda jer eto mi slobodne nismo podobne. Totalna diskriminacija.

Priča:

Čekala sam u redu u trgovini. Prepoznala sam ženu jednoga i strpljivo čekala u redu da platim sve što kupujem. Namjeravala sam ženu i pozdraviti. „Valjda me se sjeća?“, pomislila sam. Kasnije sam se sjetila našeg hladnog prvog susreta i shvatila da me se itekako sjeća.

Kad sam napokon došla na red gospođa na blagajni me zamolila da odem na drugu kasu, kasu do. Ništa mi nije bilo jasno. Otišla sam. Ona je uslužila kupce iza mene, a ja sam zbunjeno ostala na drugoj kasi. Nisam ni u ludilu pomislila ono što sad mislim, niti sam je prijavila poslodavcu da me izbacila iz reda. Ne bih to napravila nikom, a kamoli ženi svojeg prijatelja.

Podsvijest

Dakle nisam više o tome razmišljala. Nije mi se učinilo ništa neobičnim. Tu ženu i tako znam samo iz jednog viđenja. Bilo mi je malo čudno, zbunila sam se i otišla. Bila mi je bitna ta kupovina s kojom sam se preokupirala.

No mozak je odradio svoju pretragu. Analizirajući, premišljajući, sklapajući, oduzimajući i dodajući… rezultat je bio da sam nakon nekoliko dana sjetila se toga događaja i zaključila: „ Ona me je prepoznala i namjerno izbacila iz reda, riskirajući tako posao jer nije mogla predvidjeti moju reakciju.“

Mogla sam negodovati, napraviti cirkus… mogla. Srećom bila sam baš zbunjena i srećom druga kasa se taman oslobodila.

Dakle ta žena misli da ja imam nešto s njenim mužem. Ako to misli onda me i prezire i mrzi i tko zna što je u stanju učiniti. Ako je čitala muževe poruke mogla je jasno iz njih vidjeti da se stvarno rijetko tipkamo, da nemamo nikakvih skrivenih tajni i da smo baš bezazleni.

Poruka

Ja stvarno ne želim da itko mene smatra prijetnjom i otimačicom. Ne želim da mi itko želi loše kad to zavrijedila nisam. I zato ću svojem blogoprijatelju proslijediti ovaj post da izvoli znati što mu žena misli i da me riješi negativnih misli, kletvi i možebitne sljedeće njene ljubomore. Jer ako me još jednom izbaci iz reda mogla bih tražiti svoja potrošačka prava, a to za nju ne bi bilo dobro.

Ne želim konflikte nikakve vrste i ne želim biti diskirminirana kao kupac. Ona je postupila neprofesionalno, a to znači da je jako, jako, jako ljubomorna.

Izvoli frend riješi to!!!


P.S. Prijatelje sam nazvala blogoprijateljima kako bi dočarala prijateljstvo koje to i je i nije i dodala malo vode u uzavrelo ulje.


Post je objavljen 29.08.2020. u 16:26 sati.