Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

BLACK LIVES MATTER

U petak (možda i subota) sam prebacio na 2.program HRT jer su prenosili neku NBA tekmu (znam da je jedna momčad bila Utah Jazz).
I sad čekam ja taj početak, dok kamera jedno 5 minuta prati samo, izključivo, suludo ......jednog mladog egzaltiranog crnca, koji žvače žvake (možda tedeschi) skida pa oblači majicu na kojoj piše Igy Pop...
A ne!
Piše, black lives.....
Nisam baš preveć strpljiv i čekam...
On sjedne na tribine, on dodaje lopte...on...
Mislim, možda je skrivena kamera!
Ali nažalost nije, to je reality showw....wau wau

I onda vrhunac kretenizma, na američku himnu cijela ekipa klekne na parket!
E ne!
Oni kleknu na ručnike!
Ima li išta jadnije i ciničnije od kinjenja nezadovoljstva skakača za loptom, koji u sekundi zarađaju jednu mjesečnu hrvatsku plaću!
Ne znam baš ništa o tom pokretu (a i ne želim znati) samo očekujem da se povežu s "našom" radničkom frontom, možemo, Bandić će isto neš dati, on ima iskustva s crnim nijansama a očekujem da se bojan glavašević u znak prosvijeda trajno ondulira i nabaci pigmente od M.Jacsona na onu svoju špičastu njušku
Sad sam pročitao d je jedan od ovih ugroženih opsovao Luku Dončića, jer je ovaj bijela slovenskosrpska psina!
Sve ove bijele gnjide, hijene, sluzavci, gmizavci, svizavci ....se prave da nisu ništa vidjeli!
Alaj im vera!

Evo i na narod.hr izvješćuju da je neki Merkel Jugendamt oteo djecu jednoj Poljakinji, katolkinji i "udomio" kod jeden turske, muslimanske obitelji.

Ja se čudim i nekim blogerima koji zagovaraju naravne odnose, ono.... mama, tata, pas, kravata.... zašto ne prepuste svoje blogove drugim i drugačijim koji traže Adama i Stevu, sanjaju o maršalu a ne znaju da je davno crka, oni koji ne mogu izgovoriti onu groznu konsonantsku skupinu HRVATSKA!

Evo malo i crne glazbe











Post je objavljen 24.08.2020. u 09:37 sati.