Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gusarskabanda

Marketing

Buddha Eden
Ovaj upravo nesvakidašnji park obavezno treba posjetiti jer je napravljen zadivljujuće dobro i to na ogromnoj lokaciji usred, takoreći ničega. Usred pampe, kak ja vukojebinu volim zvati kad ne želim biti prosta :)
Oko njega se prostiru vinogradi u svim smjerovima i ako ste mislili da ćete nakon šetnje po parku moći kupiti koju Buddhinu statuicu ili set mirisnih štapića, grdno ćete se razočarati jer jedino što se u njihovom šopu prodaje, tu su vina. Puno vrsta prekrasnih butelja fantastičnog vina. I to ne samo iz njihovig vinograda, već i svih iz okoline zone. Pravi Portugal na djelu. Zašto da samo meni bude dobro, podržimo ekipu.

Mi smo na žalost došli jako kasno (jer smo obilazili svašta putem do tamo...) pa nismo stigli obići cijeli park u miru ali polako, doći ćemo opet. Proteže se na 35 hektara, pa ne čudi da nismio stigli baš sve obići. Ulaz je 5 eura po osobi što nije neplativo, a zaista se ima što za vidjeti i doživiti. Mir, tišina i lijepo sređen park sa krasno izvedenim mramornim vrlo autentičnim statuama je melem za oči. Pogotovo onima kojima to nešto znači, no i ostali imaju što za vidjeti, jer tu je prelijepo oblikovano jezero okruženo statuama zmajeva i Guardiana, a jezero prekrasnim Koji somićima koji čim zakoračite na mostić, stižu brzinom gladnih zvijeri vidjeti imate li nešto za njih i love zrak otvarajući usta prema vama dajući na znanje da bi nekaj konketno, a i male patkice su tu da uljepšaju prizor. Na sredini se koče oazice lopoča, i uglavnom sve je na svom mjestu.

Većinu fotki sam sikala fotačem, pa sad to ne možete vidjeti, već samo ovo što je fotkano mobilnim i ne znam zašto su slike vodoravno. To samo vile znaju (u uredništvu bloga), ali mi se čini da ako kliknete na njih da će se prikazati u pravom smjeru. Ako ne, eh, ne mogu ništa.
Post je objavljen 21.08.2020. u 08:08 sati.