Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tignarius

Marketing

SLUŠAJ GEO

Efežaninma 6

1Djeco, slušajte svoje roditelje u Gospodinu jer to je pravedno. 2Poštuj oca svoga i majku – to je prva zapovijed s obećanjem: 3da ti dobro bude i da dugo živiš na zemlji. 4A vi, očevi, ne srdite djece svoje, nego ih odgajajte stegom i urazumljivanjem Gospodnjim!
5Robovi, slušajte svoje zemaljske gospodare kao Krista – sa strahom i trepetom, u jednostavnosti srca. 6Ne naoko, kao oni koji se ulaguju ljudima, nego kao sluge Kristove koje zdušno vrše volju Božju; 7dragovoljno služe – kao Gospodinu, a ne ljudima, 8znajući da će svatko, bio on rob ili slobodnjak, učini li što dobro, za to dobiti plaću od Gospodina.
9I vi, gospodari, isto se tako vladajte prema njima: kanite se prijetnje, znajući da je i njihov i vaš Gospodar na nebesima i da u njega nema pristranosti.
10
Duhovni boj
Ubuduće jačajte se u Gospodinu i u silnoj snazi njegovoj. 11Obucite svu opremu Božju da se mognete oduprijeti lukavstvima đavlovim. 12Jer nije nam se boriti protiv krvi i mesa, nego protiv Vrhovništava, protiv Vlasti, protiv upravljača ovoga mračnoga svijeta, protiv zlih duhova po nebesima. 13Zbog toga posegnite za svom opremom Božjom da uzmognete odoljeti u dan zli i održati se kada sve nadvladate. 14Držite se dakle! Opašite bedra istinom, obucite oklop pravednosti, 15potpašite noge spremnošću za evanđelje mira! 16U svemu imajte uza se štit vjere: njime ćete moći ugasiti ognjene strijele Zloga. 17Uzmite i kacigu spasenja i mač Duha, to jest Riječ Božju.
18Svakovrsnom se molitvom i prošnjom u svakoj prigodi u Duhu molite. Poradi toga i bdijte sa svom ustrajnošću i molitvom za sve svete, 19i za me, da mi se otvore usta i dade riječ hrabro obznaniti otajstvo evanđelja 20kojeg sam poslanik u okovima, da se ohrabrim o njemu kako treba govoriti.

Znam da ćeš sad "skočit" na ove robovske instrukcije!

Ali samo da ti kažem i znanstvenim rječnikom glede nekih "nelogičnosti" u Bibliji uključujući i najveću nelogičnost "smrt na križu"

Si duo faciunt idem, non est idem
(Ako dvojica čine isto, nije isto)
Post je objavljen 03.08.2020. u 22:56 sati.