Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/apostoli-znaju

Marketing

ISTINA I MAFIJA

ISTINA I MAFIJA

Djecu i budale u smislu razumnih osoba ne možeš kupiti novcem, jer jedino znaju realnost života, nisu skloni umišljanju gluposti.
Budala je malo u društvu i nisu problem mafiji, jer skoro svakoga mogu potpkupiti novcem.
Odnos mafije prema djeci je poseban, preko pedofilije, primamljivih igračaka i igrica.
Društveni sistem odgoja djece se odvija mafijaški, teorijom pretpostavki bez istine stvarnim činjenicama i vjerom u boga, uvijek manipulacijom čovjeka.

U vrijeme komunizma vladar je dijelio narodu sve u državi, zato se o mafiji nije ni znalo.
Međutim Internet je mamac za naivne, koji proučavanjem mafije počinju buditi i slijediti njihove ideje i nasilje. Informacije na internetu o mafiji su postale toliko popularne, tako je slomljen komunizam i uspostavljena dempokracija politike vlasti, kao najjači oblik djelovanja mafije.
Zašto ako je demokracija pojam slobode?
Zato što u demokraciji čovjek kao pojedinac slobodnpo misli, slobodno pretražuje Internet, oduševljava se novim tehnologijama, međutim mafijaš također slobodno ostvaruje svoje ideje.
Slobodno mišljenje je duševna slabost, no nije novac i sila kojom se luđak mafijaš predstavlja.
Mafija u državi i svijetu novcem bez pokrića plaća struku, administraciju i političare. Upravlja tehnologijama i industrijom, naoružanjem i svim resursima. To ludilo i nasilje nikako ne može biti humano i jedino vodi samouništenju čovjeka u duševjnoj boli i neizliječivim bolestima.

Inače mafijaš je veoma nečista duša, često genijalac, slabić, težak ovisnik i stalno se brutalno brani kao kada vezani pas laje. On slobodu nema, jer sve što čini za osudu je šire javnosti.




Nedopustivo je više da čovjek bježi od istine stvarnih činjenica i prirodne realnosti. Prost primjer kako čovjek bježi od istine je skrivanje od sunca, kao dokaz nečiste duše.
Primitivno je i glupo skrivati se od stvoritelja. Ujedno se po tome prepoznaje tko je čist, sa dobrim namjerama, human i od povjerenja.
Zbog evolucije, teorijom, vjerom, tehnologijama, novcem i mentalnom psihologijom gazi sunce, prirodu, ekologiju i posebno biološke potrebe vlastitog tijela. Za njega sunce nije centar najvećeg univerzuma svijeta.
Njemu kao ovisniku malo je energije koju nudi priroda. On i njemu slični bi htjeli mnogo više, onoliko koliko je umišljanje beskrajno.
Čovjek ne želi znati stvarno jedno postojanje bez dijeljenja prostora i vremena. Nema djelića prostora u kome nema ničega. I kada kažemo NIŠTA i to je apsolutno ili 100 % kao vakuum, svjetlo ili inteligentna moć kao vječni izvor vodonika za energiju elementarnih pojava u svijetlosti vremena. U svakoj prostornoj točki je nešto, apsolutno čisto kao centar sunca ili neka pojava sa energijom.

Istina je drugo ime za život stvarno, jer dok živiš tijelom od krvi i mesa, dotle doživljavaš realnost, razumiješ i znaš stanja i potrebe svega u postojanju, jednostavno jer su materijalna i fizička svojstva u pitanju.
Bježe i ne prihvaćaju istinu čovjek, ljudi, čovječanstvo, jer je postojanje predstavljeno iz perspektive subjektivne duše na način mentalnog odnosa i osjećanja emocija, zbog djelovanja kalorija u tijelu. Pojedinac sebe ne doživljava niti voli kao dušu sa tamnom strukturom nekakve sile.
Zbog toga uzima sebi pravo da želi sve u ponudi oko sebe. Naravno loša navika ovisnosti je pretjerivanje, iz prostog razloga što brzinom misli ne možeš biti zadovoljan sa NIŠTA.
Teorija, vjera u boga, sistem vrijednosti, kultura, država i društvo sa pravdom po zakonu, predstavljaju kočnice nezasitnoj duši čovjeka.

Nedopustivo je, štetno, opasno i pogubno organizirati društvo bez istine pojedinca, bez prioriteta prema životu, suncu prirodi i općenito postojanju bez ikakve vrijednosti.

Istina predstavlja grom iz vedrog neba za lažove, lopove, kriminalce, mafijaše, nečiste duše, za svakoga tko nije dijete čistoće i svjetla, nego je nakaza stvorena i djeluje nedefiniranom energijom.
Nitko se ne treba plašiti istine, jer kada nešto znaš, lako se možeš postaviti prema stvarnom.

Iznošenje istine široj javnosti je uvijek dvosjekli mač, zato je najbolje ne govori jezikom jer mnoge griješnike ćeš duševno povrijediti i postati njihova meta napada.
Upravo u svijetu imamo stanje najbržih informacija preko interneta, međutim sve su to gole laži, jer se istina nikada ne može tako predstaviti.
Istina je uvijek svakome olakšanje napetosti i mir, kao kada ugasiš vatru ili sve dovedeš na nulu.
Potreba za novim informacijama, znači stvarno u smislu činjenica još nije potvrđeno. Tako se stvara kaos, nasilje, nepovjerenje, sukob, rat i smrt kao jedina prava namjera svakoj duši čovjeka.

Umjesto realnog mira čovječanstvo teži samouništenju. Pri tome najjači krivci su mafija iako to nije točno. Ni jedan milijarder ne može postati bez prihvaćanje društva.

Nedopustivo je što čovječanstvo nema zvanični pojam za biće sa tijelom od krvi i mesa.
Pored pojma čovjek treba dodati mjesečar (sve računa po mjesecu a ne po suncu i zemaljskoj kugli),
vanzemaljac, iluminat, jer se on tako ponaša. Odbaciti svaku masku za skrivanje duševne strukture čovjeka kao, normalno, pametno, kulturno, svjesno, teorijski, vjerski, jezički, tehnološki, materijalno, relativno, logično, ovisnost, nasilje, laž, kriminal, mafija, država, granice, vlast, policija, vojska, psihologija, uživanje, posjedovanje, strast, pravda po zakonu, brak na papiru, djecu iz braka, industrijska hrana, vakcine, droge.
Afirmirati pojmove svjetlo, sunce, čisto, jasno, razumljivo, doživljaj, istina, stvarno, znanje, život, ljubav, inspiracija, humanost, povjerenje, priroda, mir, sloboda.
Jednom za sva vremena pojasniti rascjep ličnosti, značenje tijela, duše, čovjeka, osobe, jer su manipulacije potpune.

Istina nije kad otvaraš usta i laješ jezikom kao bijesan pas, jer te sila duše tjera.
Istina je kada zatvoriš usta, dišeš na nos, govoriš jasno glasom grla i ne iritiraš knedlu. Istina je zaštita osobi od svega što može ugroziti život, kao inteligencija moći, nulti karakter, mir, sloboda i znanje potreba i mogućnosti.

Najkraće do istine je doživljaj realnosti bez misli, dopuštenje osjetilima da u trenutku informacije prenesu preko krvi do mozga i stanica. Analizom poznatog i jasnim pitanjem glasom, svaka osoba može dobiti potpun odgovor o svemu nevidljivom u prostornom vremenu. Jednostavnost sadržaja pitanja za istinu je u matematičkom izrazu i notama. Gramatika govornog jezika je suprotna glasu istine i namjerno je dvosmislena, kako bi čovjek manipulirao logikom teorije i vjere.

Sa istinom ovo ubitačno stanje i sranje ne bi bilo, međutim nikada nije kasno, istinom se sve može popraviti, pročistiti, smiriti, učiniti humanim, povratiti povjerenje i odbaciti duševne slabosti.

Sjeme znanja su apostoli ili bebe i budale u smislu odraslih kojima je do razuma, istine i čiste duše stalo.


Kroz trudnoću fetus bebe tijelom ne osjeća potrebe prirodnog i biološkog samorazvoja.
Po rođenju beba se prvi put susreće sa okolišem i prvi put koristi osjetila za doživljaj realnosti.
Ponavljanje doživljaja bebi je obrazac i znanje o životu u cjelini.
Disanje i dojenje u tijelu bebe izrađa dušu i osjećanja potrebe. Odgoj bebe treba biti u minimalnoj ovinosti, zbog očuvanja razuma i doživljaja.
Obično majka pogrešno odgaja bebu, zbog čega ona postaje ovisnik sa više želja duše.








Post je objavljen 03.08.2020. u 17:49 sati.